Viorel Lis, internat de urgență! Oana speră la o minune, pronosticul medicilor e rezervat: „Să vă rugați pentru el”

Ultima actualizare:

Se pare că starea de sănătate a lui Viorel Lis nu s-a îmbunătățit deloc în ultima perioadă, ba chiar s-a agravat, potrivit celor mai recente declarații ale partenerei sale, Oana. Cei doi au avut parte de câteva luni extrem de dificile și iată că, acum, politicianul a fost internat, iar soția sa îi este alături

oana lis si viorel

Viorel Lis are o serie de probleme de sănătate, însă cel mai grav este că și-a pierdut aproape complet funcțiile locomotorii și nu mai poate merge. Oana Lis a anunțat că se află internată alături de el într-o clinică de recuperare și speră că va reuși să meargă din nou. În caz contrar, fostul primar al orașului București va sta la pat, iar partenera care i-a fost alături în ultimii ani, și cu bune, și cu rele, va trebui să îl îngrijească.

Vezi șiViorel Lis mărturisiri cutremurătoare după ce a fentat moartea: «Am plâns pentru prima dată. Credeam că n-o să mă mai întorc»

Chiar dacă medicii nu au vești tocmai bune, Oana Lis speră la o minune și crede cu tărie că Viorel se poate face bine, după ce a ajuns să nu mai poată merge deloc, în ultima săptămână. În acest sens, vedeta le-a cerut ajutorul internauților, pe care i-a rugat să se roage pentru Viorel și să le transmită gânduri bune. În mod evident, această situație este foarte dificilă și pentru ea, dat fiind faptul că a fost alături de Viorel trup și suflet de când a început să aibă probleme de sănătate.

Oana Lis, adevărul dureros despre starea de sănătate a lui Viorel Lis

„Viața nu e lapte și miere... decât în social media, în filme și în poveștile Disney! În realitatem lucrurile ni se întâmplă cu bune și cu mai puțin bune, așa că voiam să vă zic că de luni sunt internată într-un spital de recuperare cu Viorel, căci i s-a degradat foarte mult starea într-o săptămână.

Citește și: Oana Lis l-a confundat pe Țandărică cu Ion Țiriac! Potop de complimente între cei doi!

Nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă să se recupereze și să nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el. Bineînțeles, am și eu durerile mele de tratat... Voiam să vă rog să vă rugați pentru el și să-i transmiteți un gând bun, pentru că eu cred în energii. Și dacă sunteți aici, pe pagina mea, aveți energie bună în suflet.

Cu ajutorul medicilor și asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să mai fac și cu susținerea voastră energetică, care a mai funcționat, eu sper într-o ameliorare. Calitatea vieții contează la orice vârstă. Doamne ajută”, a scris Oana Lis, pe contul personal de Facebook.

Amintim faptul că problemele de sănătate ale lui Viorel Lis s-au ănrăutățit în ultimii câțiva ani, iar soția sa este singura persoană care îl îngrijește. Din acest motiv, Oana ne-a spus, la un moment dat, că nu poate pleca prea departe de casă și că trebuie să fie atentă constant la telefonul mobil. Pe 6 martie Viorel Lis a suferit un infarct, iar în luna februarie a ajuns cu arsuri grave la spital. Mai multe detalii despre fostul edil, AICI.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net