Oana Lis e disperată: „Fac foamea! Aș da orice pentru o prăjitură!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Oana Lis a început să se subțieze văzând cu ochii de când cu boala lui Viorel Lis. Stă ziua și noaptea să îl vegheze și sunt zile în care nici nu mai are timp nici să pună ceva în gură. Soția ex edilului Capitalei a slăbit și, mai nou, a eliminat total zahărul din alimentație. De 21 de zile, Oana nu mai știe ce-i aia o prăjitură!

Oana Lis este îngerul păzitor al lui Viorel Lis Sursa: Click!
Oana Lis este îngerul păzitor al lui Viorel Lis Sursa: Click!

Cuplul Oana-Viorel Lis trece prin zile grele! Fostul primar al Bucureștiului și-a mai revenit cât de cât după infarctul care era să-l pună la pământ, însă partenera lui de viață, Oana Lis, nu-l scapă din priviri. Blonda a ajuns la disperare, căci a ajuns să ceară bani chiar și pe rețelele de socializare pentru tratamentul la domiciliu al lui Lis, tocmai ca să nu-l ducă la azil.

Oana, însă, se resimte! Sunt zile în care, făcând pe asistenta lui Viorel, nici nu mai apucă să mai mănânce. Nu mai zicem că își permite cu greu să-și facă poftele culinare!

Oana Lis: „Viorel și-a dorit să trăiască pentru mine!”

Am slăbit! De când nu mai am bani, nu mai merg nici la evenimente, că mai măncam pe acolo, dar clar că am slăbit. Uneori, eu nu mai am timp nici să mănânc. De fapt, despre asta e viața! Mi-a fost foarte greu, au fost perioade foarte grele pentru noi. Dar cu credință în Dumnezeu, cu puterea mea interioară, cu iubirea dintre mine și Viorel, că asta l-a salvat de multe ori, și-a dorit să trăiască pentru mine, trecem peste toate.”, a declarat Oana Lis, pentru Click!

Oana Lis: „Nu mai mănânc zahăr de 21 de zile! Mă urc pe pereți!”

De 21 de zile, Oana a eliminat și zahărul din alimentație. Soția fostului edil al Capitalei, care făcea ravagii pe vremuri pe la petreceri prin meniuri, acum nici nu-și mai aduce aminte de când nu a mai pus gura pe o prăjitură.

Sunt zile în care nu mai apuc mănânc nimic. De când cu Viorel, fac foamea, nu mai am nici ce! Nu mai mănânc zahăr de 21 zile. Îmi vine să mă urc pe pereți! Cum veneam eu înainte pe la evenimente ca să mănânc, acum, oricum, e sărăcie mare!“, a mai spus Oana Lis.

Viorel Lis, imobilizat în scaunul cu rotile!

Încă de la începutul anului, Viorel Lis a început să se confrunte cu mari probleme de sănătate. Starea fostului primar al Capitalei s-a agravat în luna august, după ce în martie, a suferit și un infarct! Oana Lis s-a internat în spital cu Viorel pentru a doua oară. S-a transformat, practic, în asistenta soțului ei.

La începutul lunii august, Oana a amanetat până și verighetele pentru a face rost de venituri. Cu banii obținuți, blonda i-a achiziționat lui Viorel un cărucior special, cu ajutorul căruia acesta se deplasează prin casă.

Viorel Lis are o relație cu Oana din anul 1998. În anul 2011, cei doi au devenit soț și soție. Viorel a cunoscut-o pe Oana pe vremea când lucra la Primărie. Între cei doi există o diferență de 35 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net