Viorel Lis ajunge la azil? Oana: «Voi depune dosarul pentru ajutor specializat»

#Exclusiv Click!

Viorel Lis traversează o perioadă foarte grea. Fostul primar al Capitalei este cu sănătatea în piuneze. Oana a făcut și face eforturi disperate să-l țină încă acasă pe soțul ei, însă este foarte greu să acopere financiar tratamentele.

cub oana și viorel lis png

Viorel Lis nu se mai deplasează deloc și se folosește de căruciorului cu rotile, așa că pentru Oana devine foarte dificil să-l îngrijească. Oana vrea să apeleze la ajutor specializat, iar dacă boala lui Viorel se va agrava, atunci soția lui ia în calcul internarea acestuia la un azil.

Oana Lis a fost trup și suflet alături de Viorel atunci când fostul primar a ajuns, în mai multe rânduri, la spital. În martie, Lis a suferit un preinfarct și a scăpat ca prin minune cu viață. În luna august, însă, Viorel Lis a ajuns din nou la Urgență, cu alte complicații. De fiecare dată, Oana s-a internat împreună cu el în același salon pentru a-i fi alături 24 de ore din 24.

Citește și: Oana Lis, despre chinurile inimaginabile prin care trece Viorel 

Dacă tot a făcut cursuri de psihologie, Oana s-a transformat în asistentă medicală pentru Viorel. Recunoaște, însă, că nu mai are putere să lupte mult cu boala care îl macină pe fostul primar și care înaintează cu rapiditate. 

Mi-au zis și oamenii din spital, «Oana ești extraordinară că stai cu el». Viorel e familia mea și voi lupta pâna în ultima clipă! Sper să reușesc totuși până la capăt, să mă țină puterile!”, a explicat Oana, pentru Click!

Oana Lis ia în calcul internarea lui Viorel într-un azil 

Oana nu exclude varianta de a apela la ajutor specializat în cazul lui Viorel, care se deplasează prin casă cu ajutorul scaunului cu rotile. Oana va depune, zilele acestea, un dosar pentru a obține ajutor specializat și asistență medicală la domiciliu pentru Viorel. În caz că lucrurile se vor agrava, e posibil ca Oana să apeleze și la un azil, deși o doare inima pentru Viorel!

„Eu nu condamn, nu judec pe nimeni dintre cei care-și duc părinții la azil!"

Știu că unii își duc părinții, soții, la azil. Tot mai mulți ajung acolo, uite și Arșinel a ajuns! Eu nu condamn, nu judec pe nimeni! Probabil că, dacă cineva e cu Alzheimer ,e foarte greu să te descurci cu el. Poate să dea drumul la aragaz, uită, mai știu eu ce se întâmplă?! E un pericol pentru el și pentru ceilalți.

Și, într-adevăr, e foarte scump să vina medicul acasă, să vina terapeuții acaaă. Dar, se poate! O să depun și eu dosar pentru ajuotr de la Stat pentru Viorel, să-i iau o asistentă. E foarte greu să le fac eu pe toate! Mă lupt cu Viorel că el mai și cade, e trist, ce să facem! Nulasă inima cu azilul, dar vom vedea, depinde cum înaintează boala la Viorel!” , a declarat Oana Lis, pentru Click!

Vezi și: Oana Lis a recuperat verigheta de la amanet! 

Viorel Lis, măcinat de diabet!

Ajuns la 78 de ani, Viorel Lis suferă de mai multe afecțiuni. De aproximativ cinci ani de zile, starea fostului edil al Capitalei a început să se deterioreze vizibil. A suferit un preinfarct în luna martie, iar acum este măcinat de diabet.

Deși este încă lucid, în urma unor analize medicii i-au descoperit și câteva leziuni pe creier. Lis are la activ și câteva accidente vasculare celebrale.

Viorel Lis a fost primar al Capitalei în perioada noiembrie 1998- iunie 2000. Are o relație cu Oana din anul 1998, iar în 2011 cei doi au devenit soț și soție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
talharie la Suceava
Adrian Câciu FOTO Mediafax
image
image
image
image
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
Merisoreanu si Ionela Prodan
Sanziana Buruiana party 2 jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
viorel lis si oana lis
image png