Oana, cine-ți plătește cafeaua? N-are bani, dar iese la fițe, pe Dorobanți!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Se vaită că nu are o lețcaie, dar tot pe la fițe o trage ața! Oana Lis a fost surprinsă, de paparazzi Click!, la o cafea în zona de fițe de pe Dorobanți, ca-n vremurile bune, am putea spune! Se vede treaba că Oana și-a mai revenit cu banii de când a tot făcut apeluri diperate și a ajuns să ceară bani și pe Facebook pentru ca să-l îngrijească pe Viorel la domiciliu!

 Oana, cine-ți plătește cafeaua? N-are bani, dar iese la fițe, pe Dorobanți!
Oana, cine-ți plătește cafeaua? N-are bani, dar iese la fițe, pe Dorobanți!

Fie boala lui Viorel cât de rea, Oana Lis tot se respectă! Învățată cu chiolhanurile de pe vremea când nu rata nici o petrecere mondenă alături de Viorel, Oana nu poate să se lase de unele obiceiuri costisitoare.

Chiar dacă se vaită într-una că a ajuns la fundul sacului de când cu boala lui Viorel și face chetă peste chetă pe Facebook ca să-i mai ia acestuia ba un cărucior, ba medicamente, Oana nu poate ieși din tabieturile sale.

Așa se face că, zilele trecute, soția lui Viorel Lis a fost surprinsă, de către paparazzi Click!, luând o cafea, în compania unei bune prietene, la una din terasele de fițe, de pe Dorobanți! Oana era în formă maximă, râdea cu amica sa, în timp ce pe Viorel îl lăsase cumințel acasă.

Oana nu s-a mărginit, însă, doar la o cafeluță. A comandat și o prăjiturică, semn că, în ultima vreme, o duce ceva mai bine cu finanțele. Soția lui Viorel Lis a profitat de vremea frumoasa de afară și a petrecut mai bine de o oră, la terasă, în compania prietenei sale dragi.

„Am cerut bani din disperare!”

De când cu problemele de sănătate ale lui Viorel, Oana nu a încetat să se vaite pe rețelele de socializare că o duce foarte prost cu banii. La începutul lunii august, soția lui Viorel Lis a făcut un gest extrem! A amanetat ambele verighete pentru a face rost de bani. Cu banii obținuți, i-a achiziționat lui Viorel un cărucior special, cu ajutorul căruia acesta să se deplaseze prin casă.

Mai mult, într-un moment de disperare, Oana a dat anunț și a postat si un cont pe Facebook, cerând oamenilor de bine să-l ajute pe fostul primar! Gestul i-a atras Oanei o mulțime de critici!

E foarte ușor să jignești, să răzi de cineva și să-l judeci! E greu, însă, să ajuți! Am ajuns într-un moment în care nu mai aveam bani! A fost un moment de disperare!

Am putut sa-i fac aceste terapii lui Viorel acasă, pentru că nu putem să-l deplasez. O singură ședință e 250 de lei, iar un medic specialist să vină acasă e 1000 de lei . Și Viorel nu e bolnav de acum. Mă întrebă toți ce ați făcut cu banii?! Spun că i-a jucat Viorel la păcănele. El juca numai sume mici. Viorel e bolnav de 5 ani!”, a explicat Oana, pentru Click!, gestul la care a recurs din lipsă de bani.

Probleme de sănătate în lanț pentru fostul primar!

La 78 de ani, Viorel Lis a reușit să supraviețuiască unui infarct în luna martie anul acesta! În august, însă, fostul edil a ajuns din nou la spital, cu dureri înfiorătoare. Acum, nu se mai deplasează prin casă decât cu ajutorul unui cărucior.

Viorel Lis a cunoscut-o pe Oana Lis pe vremea când lucra la Primărie, în 1998. În 2011, au devenit soț și soție, diferența de vârstă dintre ei fiind de 35 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
banner biserica gigi becali png
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net