Imagini de necrezut cu Oana Lis. Umblă cu banii în punga de plastic, ca pensionarii, pe Beller!

#Exclusiv Click!

Oana Lis (43 de ani) a împrumutat gesturi de pensionară de la Viorel Lis! Altfel, nu ne explicăm cum de a început să-și țină economiile...în ambalaje din plastic. Astfel că, de față cu toată lumea, soția fostului edil al Capitalei scoate punga în care ține banii și își plătește consumația pe la cafenele de fițe de pe Nordului.

Oana Lis, cu punguța cu bani pe Dorobanți!

Oana Lis nu poate sa stea departe de zona de fițe din Nordul Bucureștiului. O atrage precum magnetul! Așa că vedeta face ce face, mai strânge un ban pe la ședințele de terapie, și iese iar la o cafea, de preferință în zonele exclusiviste. Nu de alta, dar trebuie s-o mai vadă și pe ea lumea! Plus că, vorba aceea, după ce ani întregi ai mâncat numai pe la restaurante de fițe, e greu acum să iei cafeaua la ibric, în bucătărie!

Oana Lis s-a îmbrăcat la patru ace, toată în roșu, ca să atragă privirile în timp ce își savura cafea pe Beller, binedispusă și cu poftă nestăvilită de viață. Ca de obicei, Viorel Lis a rămas acasă, în scaunul lui cu rotile.

Soția fostului edil al Capitalei a sorbit tacticos cafeluța, iar supriza mare a venit la final, când să achite nota! Fără nici o problemă că se afla într-o zonă frecventată de lumea bună a Capitalei, Oana Lis a dat să-și scoată portofelul din geantă. Dar, ce să vezi, în loc de portofel, soția lui Viorel Lis a scos o pungă de plastic plină cu bani, semn că Oana Lis chiar își ține banii la saltea, în pungi de plastic, ca pensionarii.

Dacă Becali umblă pe stradă cu banii de un leu în pungă, uite că și Oana Lis își ține și ea economiile tot în punguțe de plastic, dar mai mititele, pe măsura bugetului.

Nu știm dacă vedeta si-a plătit cafeaua din pensia lui Viorel sau, pur si simplu, punga în cauză e pe post de pusculiță. Cert este că, după ce a achitat nota, Oana Lis a introdus tacticos punga cu bani înapoi în geantă! Oare portofele nu mai sunt la modă?

Oana Lis a făcut chetă pe internet ca să l salveze pe Viorel!

Oana se zbate acum să trăiască din pensia de 3.200 de lei pe lună a lui Viorel, care se duce mai mult pe medicamente. Mai scoate și ea ceva bănișori de la cabinetul de psihologie. Chiar și așa, familia Lis e foarte strâmtorată cu banii, mai ales de când cu problemele de sănătate ale lui Viorel.

După ce l-a scos din spital pe fostul edil al Capitalei, Oana Lis a făcut un gest disperat și a solicitat ajutor financiar postând un un cont pe internet pentru a-i cumpăra cărucior lui Viorel. Atunci, toată lumea i-a sărit în cap.

E foarte ușor să jignești, să râzi de cineva și să-l judeci! E greu, însă, să ajuți! Am ajuns într-un moment în care nu mai aveam bani! A fost un moment de disperare!

Am putut să-i fac aceste terapii lui Viorel acasă, pentru că nu putem să-l deplasez. O singură ședință costă 250 de lei, iar un medic specialist să vină acasă e 1000 de lei . Mă întrebă toți ce ați făcut cu banii?! Eu spun că i-a jucat Viorel la păcănele. El juca numai sume mici. Viorel e bolnav de 5 ani!”, a declarat Oana Lis, pentru Click!

Viorel Lis (78 de ani) s-a îndrăgostit de Oana pe vremea când lucra la Primăria Capitalei, în 1998. În 2011, aceștia s-au căsătorit, diferența de vârstă dintre ei fiind de 35 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
banner biserica gigi becali png
image
actualitate.net
image
actualitate.net