Problemele se țin lanț de Oana Lis! La 78 de ani și imobilizat în scaun cu rotile, Viorel Lis a fost citat la Tribunal

Oana Lis trece din nou prin momente grele, după ce Viorel Lis a fost citat de Tribunal într-un proces legat de casa părintească dintr-o comună din județul Argeș. Situația este cu atât mai complicată cu cât fostul edil nu se poate deplasa pentru a rezolva problema și pentru a se prezenta în fața instanței, fiind imobilizat într-un scaun cu rotile. 

În prag de sărbători, Oana și Viorel Lis se mai confruntă cu o problemă gravă. Fostul edil al Capitalei a fost citat de Tribunal în cadrul unui proces privind casa părintească pe care acesta o deține în Argeș. 

Oana Lis, nevoită să ia „pe umeri” toate responsabilitățile și problemele

Pentru că Viorel Lis nu se poate deplasa, Oana Lis este nevoită să meargă peste tot pentru a rezolva atât problemele care țin de ea, cât și cele care țin de Viorel. În toată această perioadă dificilă în care fostul edil a avut atâtea probleme, Oana nu l-a lăsat la greu o secundă și la fel caută să se întâmple și acum.

Viorel Lis are nevoie de îngrijire în permanență, așa că Oana Lis nu poate pleca de lângă el. Blondina a declarat la Antena Stars că este necesar ca cineva să-i reprezinte la proces, întrucât ea nu se poate prezenta. 

„Este un proces care durează deja de mult timp, nu sunt problemele mele familiale, dar eu am încercat să mediez, pentru că îmi doresc să se încheie, deoarece și în actele medicale ale lui Viorel, scrie că nu are voie să se streseze. Eu nu pot să plec de lângă Viorel în Argeș și trebuie cineva să ne reprezinte la proces.

Noi am încercat să ne înțelegem și ajunseserăm la un numitor comun, însă când să se intre pe făgașul unui proces, termenele se dau foarte lungi, noi avem termen anul viitor. Eu îmi doresc ca ei să se înțeleagă, dacă părinții lui Viorel ar fi trăit, ar fi fost șocați că s-a ajuns la așa ceva”, a declarat Oana Lis.

Citește și - Oana Lis a răbufnit la adresa criticilor!: «E ușor să judeci și să arunci cu pietre»

Oana Lis nu-și mai permite să mănânce tot ce poftește

Pentru că problemele de sănătate ale lui Viorel Lis au atras, după ele, probleme de ordin financiar, Oana Lis nu-și mai permite să trăiască așa cum o făcea înainte. Nu demult, vedeta a mărturisit că a slăbit, mai ales în contextul în care există zile în care nici măcar nu are timp să mănânce, pentru că i se dedică în totalitate lui Viorel Lis. Chiar și așa, este extrem de optimistă și știe că Dumnezeu va avea grijă atât de Viorel, cât și de ea. În ciuda problemelor, Oana Lis nu și-a pierdut simțul umorului!

Am slăbit! De când nu mai am bani, nu mai merg nici la evenimente, că mai mâncam pe acolo, dar clar că am slăbit. Uneori, eu nu mai am timp nici să mănânc. De fapt, despre asta e viața! Mi-a fost foarte greu, au fost perioade foarte grele pentru noi. Dar cu credință în Dumnezeu, cu puterea mea interioară, cu iubirea dintre mine și Viorel, că asta l-a salvat de multe ori, și-a dorit să trăiască pentru mine, trecem peste toate”, a declarat Oana Lis, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net