Oana Lis, jignită de un bărbat! Vedeta a răbufnit

Oana Lis (44 de ani) este o soție devotată. De când fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, are mari probleme de sănătate și este imobilizat la pat, vedeta a devenit stâlpul casei. Însă, unele persoane răutăcioase sunt de părere că, blondinei, nu prea i-a plăcut plăcut munca, de-a lungul vieții sale. Așa că, enervată la culme, diva a postat un mesaj acid, chiar pe contul său de Facebook, la adresa persoanei ce i-a adus asemenea acuze.

Oana Lis este trup și suflet alături de jumătatea sa, Viorel Lis (79 de ani). Imobilizat la pat, în ultima perioadă, și cu leziuni pe creier, care i-au fost descoperite în urma unor investigații medicale, fostul primar al Capitalei depinde acum de soția sa. Problemele de sănătate ale acestuia au sudat și mai mult mariajul lor, dar, în același timp, au dispărut și din viața publică, mai exact de la evenimentele mondene.

În ciuda eforturilor pe care Oana Lis le face, în ultima perioadă, se pare că unele persoane nu sunt de aceeași părere cu ea și cred că vedetei nu îi place munca.

„Îmi scria zilele trecute un „bărbat” că sunt o ...cum a zis mai, că nici nu mai știu, era un termen foarte urât pe care eu nu-l am în vocabular…parcă „târâtură, o putoare, o căpușă”…ceva de genu care nu face nimic. Mesajul este de la un tip care, bineînțeles că își da cu părerea, fără să mă știe personal și mă gândeam acum la cât de obosită sunt, cât de bine era dacă era adevărat. Ce bine îmi era acum! Păi eu sunt trează de la ora 07.00 din cauză că era anunț la bloc că se oprește apa caldă timp de zece zile.

Așa că, până acum, am fost în mai multe roluri, de dimineață, cum ar fi asistentă medicală, infirmieră (l-am ras, l-am spălat pe Vio și mă doare spatele acum), am fost kinetoterapeut, am fost bucătăreasă, am fost psiholog, am fost femeie, am fost telefonistă, acum sunt „creator online" cu voi. Dacă asta face o căpușă, cred că el era asistat social care stă acasă și nu face nimic nici pentru el, nici pentru altcineva, nici pentru societate și are scară de valori proprie, în funcție de ce face el în viața lui și așa vede și pe alți oameni în jurul lui după propria oglindă”, a scris Oana Lis, pe contul său de Facebook.

Fanii o susțin

În urma acestui mesaj postat pe contul său de socializare, Oana Lis a primit foarte multe mesaje de susținere.

„Adevărul este că trebuie să fii foarte tare psihic ca să poți suporta toate atacurile din mediul virtual”, „E greu să suporți asemenea jigniri. Nu te mai supăra pentru niște comentarii de la persoane care nici măcar nu te cunosc”, „Ești minunată, Oana! Indiferent cum te vede lumea. Ești puternică și o luptătoare cu viața! Te admir și te felicit!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de vedetă.

Click! spune

În prezent, Oana Lis, oferă ședințe de consiliere psihologică persoanelor aflate în nevoie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net