Oana Lis a făcut Covid a doua oară. I-a fost teamă pentru sănătatea lui Viorel Lis! „A stat în camera lui. Am dormit ca regele și regina!"

#Exclusiv Click!

Oana Lis (44 de ani) a avut câteva probleme de sănătate. După ce a chemat salvarea a aflat că de fapt are Covid și nu i-a picat tocmai bine, temându-se pentru soțul ei, Viorel Lis (79 de ani) care are probleme precare de sănătate.

Oana Lis a făcut recent Covid, pentru a doua oară, i-a fost rău timp de trei zile însă apoi și-a revenit.

Față de Covid! Voi știați că mai există Covid? Am aflat eu. Tocmai ce am scăpat de el, dar a fost greu!", a fost mesajul postat de Oana Lis.

„A fost mai nasol decât dată trecută”

Întrebată de Click! cum se simte acum, având în vedere că a început deja să iasă din casă la câteva filmări de Paște, soția lui Viorel Lis ne-a mărturisit că totul este acum sub control, că  se simte bine și este bucuroasă pentru că fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, a fost puternic și nu a luat virusul de la ea.

„Da, am avut Covid, am fost la o petrecere și l-am luat, dar nu am știut. Am înțeles că acum se localizează în gât și eu sunt o  persoană alergică și am crezut că am făcut o alergie, eram foarte iritată în gât și am chemat salvarea pentru că mă simțeam rău și nu puteam funcționa. La salvare au făcut un test Covid și mi-au zis că am Covid. Am început să înjur, nu mi-a venit să cred, adică chiar credeam că nu mai e, că s-a estompat, că nu o să mai iau niciodată! A fost un șoc pentru mine! Apoi am fost și la Balș, la spital, ca să îmi dea tratament specific, antiviral, că nu îmi trecea cu tratamentele obișnuite! A trecut ușor-ușor dar trei zile mi-a fost foarte, foarte rău!”, ne-a spus Oana Lis.

Au dormit separați

Cât timp a fost bolnavă, Oana Lis a purtat mască și a dormit separat de soțul ei, pe care l-a protejat să nu ia și el din nou Covid, lucru care ar putea să-i fie chiar fatal acum.

„Cea mai mare teamă a fost pentru Viorel și vroiam să îmi treacă cât mai repede ca să  nu ia Viorel. A stat în camera lui. Am dormit ca regele și regina, fiecare în camera lui. Din fericire văd că nu a luat! M-am ferit cât am putut eu, cu mască, cu dezinfectant, dar a avut noroc de data asta. La mine este a doua oară când fac Covid și chiar mi se pare că a fost mai nasol decât data trecută probabil pentru că  nici nu mă așteptăm dar am trecut prin el, am luat tratament. Oamenii  trebuie să fie atenți, dacă ai simptome trebuie să te testezi și să vezi exact ce e, dacă e gripă, dacă e Covid, dacă e răceală, pentru că tratamentul e diferit! Chiar nu mă așteptăm, îți spun sincer!", a mai povestit, pentru Click!, Oana Lis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net