Oana Lis, decizie radicală! De ce a pus lacătul pe cabinetul de psihologie: „Nu vreau să mă...”

#Exclusiv Click!

Oana Lis și-a deschis un cabinet de psihoterapie, chiar în centrul Capitalei, pe strada Icoanei. În timpul pandemiei, soția fostului edil al Bucureștiului a fost nevoită să închidă cabinetul, însă a susținut ședințele de terapie cu clienții săi în mediul online. Acum, însă, din cauza problemelor de sănătatale lui Viorel Lis, Oana a pus definitiv lacătul pe ușă!

În primăvara lui 2020, imediat după ce a absolvit Facultatea de psihologie la Hyperion, Oana Lis (44 de ani) își deschidea, mândră tare, propriul cabinet de consultații psihologice, situat în centrul Bucureștiului, mai precis pe strada Icoanei.

Soția lui Viorel Lis și-a amenajat cabinetul așa cum și-a dorit, cu mult gust, însă nu a apucat să meargă prea mult la job din cauza pandemiei. Oana a dat atunci consultații online, contra sumei de 97 de lei. Ulterior, când Viorel s-a simțit mai bine, și-a reluat munca la cabinet, iar pacienții trebuiau să achite suma de 100 lei pe consultație.

Oana Lis: „Nu mai am timp de consultații! Trebuie să am grijă de Viorel acum”

Din păcate, însă, starea lui Viorel Lis (80 de ani) s-a înrăutățit, în ultima vreme! Oana de abia mai poate ieși câte o oră-două din casă, așa că s-a văzut nevoită să inchidă cabinetul, pe care oricum îl cam păștea falimentul. Chiria era foarte mare, iar Oana făcea cu greu față cheltuielilor de zi cu zi.

Am fost nevoită să închid cabinetul. Pur și simplu, nu mai pot! Acum am grijă de Viorel nu mai am timp să mai merg la cabinet. Eu stau cu el non-stop. Nu are cine să stea să-l îngrijească. El nu se mai deplasează singur.

Plus că pensia lui Viorel s-a mărit și nu prea. Nu vreau să mă mai vait de bani, căci am facut-o și mi-a sarit toată lumea în cap. Mai profesez, mai dau consultații, dar doar online!”, ne-a mărturisit, recent, Oana Lis.

Oana Lis: „Am fost la cursuri pentru travaliul de doliu”

La 80 ani, Viorel Lis este imobilizat la pat și suferă de mai multe afecțiuni grave. Are diabet și a făcut și un AVC (accident vascular celebral) în urmă cu câțiva ani.

Fostul primar al Capitalei se confruntă cu o semipareză la membrele inferioare și a suferit și un infarct.

Un travaliu de doliu e destul de greu. Eu am fost și la un curs de trei zile ca să mă pregătesc pentru travaliul de doliu.

Uneori, ca să-ți revii după ce pierzi o persoană dragă, un părinte, soț, copil poate dura și doi ani ca să-ți revii. E foarte dificil să treci!”, ne-a mai spus Oana.

Oana Lis a obținut note foarte mari la licență Sursa: Facebook
Oana Lis a obținut note foarte mari la licență Sursa: Facebook

Oana Lis, psiholog cu diplomă!

Oana Lis a absolvit cursurile Facultății de Psihologie din cadrul Universității Hyperion în iulie 2019 . Soția lui Viorel Lis a obținut note foarte mari la examenul de licență, iar, ulterior, și-a deschis cabinetul de psihoterapie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net