Oana Lis, probleme de sănătate?! Cu ce se confruntă acum soția lui Viorel Lis: „Uiți de tine și nu e ok”

Ultima actualizare:

Soția lui Viorel Lis a reușit să facă față cu brio provocărilor pe care viața i le-a pus în cale. Încă din momentul în care fostul edil al Capitalei s-a îmbolnăvit, Oana Lis i-a fost credincioasă și l-a îngrijit continuu, de una singură. Acum însă, ea a ajuns la concluzia că este nevoie să acorde timp sănătății sale. 

Ce spune Oana Lis despre situația stării sale de sănătate / foto: Colaj Click!
Ce spune Oana Lis despre situația stării sale de sănătate / foto: Colaj Click!

Recent, în urma unui interviu oferit presei, Oana Lis a mărturisit că a venit momentul să se preocupe de sănătatea sa, pentru a nu avea parte pe viitor de „surprize neplăcute”. 

Oana Lis: „Trebuie să am și eu grijă de mine” 

Mereu și-a dedicat timpul pentru a-și îngriji soțul, însă acum a venit timpul să se ocupe puțin de ea. Oana Lis a povestit că a început să ofere mai multă atenție sănătății sale, sfat pe care-l recomandă și celorlalte femei. 

„La ultimele analize am fost ok, acum bineînțeles dacă după 40 de ani când te trezești nu te doare nimic înseamnă că ești mort. Mai am și eu o durere, o problemă, ca orice femeie. Plus că noi femeile trebuie să mergem din tinerețe, dar după 40 de ani mai mult la ginecolog, să ne facem o ecografie la sâni, o mamografie și trebuie să am și eu grijă de mine.

Recomand tuturor femeilor să avem grijă de noi, pentru că atunci când ai grijă de ceilalți, uiți de tine și nu e ok.”, a mărturisit Oana Lis, potrivit WOWbiz.ro

Oana Lis lucrează ca psiholog online 

În urmă cu doar câțiva ani, soția lui Viorel Lis și-a urmat visul de a deveni psiholog și de a-i ajuta și pe ceilalți. Acum profesează ca psiholog, dar online. 

„Lucrez în continuare ca și psiholog, dar lucrez mai mult online, pentru că așa îmi permite să stau și aproape de casă. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au apelat la mine, în general sunt femei românce plecate în Diaspora și ele m-au inspirat pe mine să învăț mai mult, să fiu mai puternică.

Fiecare zi este un nou început, trebuie să o privim cu bucurie, cu recunoștință, să găsim ceva plăcut în fiecare zi. Depinde de fiecare, în ce moment al vieții te afli. Dacă cineva se află într-un moment greu, îi spun că o să treacă. Viața e ciclică și trecem prin momente mai grele, mai frumoase. Trebuie să fim un observator. Eu știu că atunci când am o perioadă bună, o să vină una mai rea.

Trebuie să ne bucurăm de fiecare zi, fără să ne mai gândim la trecut, la probleme, la ce o să facem în viitor, doar să ne bucurăm de clipa prezentului.”, a mai spus femeia, pentru sursa citată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net