Oana și Viorel Lis au ajuns la fundul sacului. Vedeta își scoate la vânzare lucrurile din casă

#Exclusiv Click!

Oana (44 de ani) și Viorel Lis (79 de ani) sunt încercați greu de soartă în această perioadă. Problemele de sănătate pe care le are, în ultimii ani, fostul primar al Capitalei, se pare că le-au pus capac celor doi, atunci când vine vorba de partea financiară. Recent, vedeta a postat un mesaj pe contul său de Facebook, în care le spunea tuturor că scoate lucruri la vânzare, din casă, pentru bani.

Cheltuielile din ultima perioadă pe care le-a avut cu Viorel Lis, fie pe la medici, fie pe medicamente, au determinat-o pe Oana, partenera de viață a fostului primar al Capitalei, să ajungă să își vândă lucrurile din casă.

„Aș vrea să vând ceva de la Viorel sau de la mine, ca să fac rost de bani pentru ceva ce îmi trebuie. Ce ați cumpăra de la noi, ceva personal!? Aștept idei”, este mesajul Oanei Lis postat, marți seară, pe pagina sa de socializare. La scurt timp au început să vină și reacțiile din partea prietenilor virtuali, iar unul dintre ei i-a scris că ar cumpara un ceas ce aparține lui Viorel Lis, astfel că vedeta i-a răspuns imediat și i-a zis, mai exact, ce ceas de firmă are Viorel Lis de vânzare.

De asemenea, la scurt timp după mesajul postat, Oana Lis a dorit să mai lase un alt mesaj pe contul său de socializare, în care să își justifice motivul ce a determinat-o să ia o asemenea decizie.

„Adică la unii nu le e jenă sa ceară bani la tot mapamondul pentru război și mie să-mi fie, pentru că vreau să fac rost pentru un om cu boli cronice, un om bun și drag, de care mă ocup singură 24/24. Fiecare are valorile lui umane după care se ghidează!”, a scris aceasta.

Viorel Lis, îngenuncheat de boli

Fostul primar al Capitalei a ajuns dependent de partenera sa de viață, de medici și de un cărucior cu patru roți care îl ajută să se deplaseze. Infarctul pe care l-a suferit, anul trecut, i-a agravat și mai mult problemele de sănătate, așa că nevoia de medicamente și tratamente este din ce în ce mai mare, cel puțin în ultima perioadă.

„Eu am cheltuit foarte mulți bani în această perioadă pentru că totul costă, nimic nu este gratis. De exemplu, dacă chemi de două ori pe săptămână acasă un kinetoterapeut costă 400 de lei, dacă chemi un cardiolog acasă trebuie să scot 1.000 de lei din buzunar și tot așa. S-au cheltuit până acum sute de milioane. Am fost și ajutată de cei din jurul meu dar am făcut și economie. De exemplu nu mi-am mai luat nu știu ce fond de ten care îmi plăcea...mai scump și am preferat să îmi iau unul mai ieftin și tot așa. Am renunțat la majoritatea lucrurilor mele pentru a face economie”, a spus Oana Lis, zilele trecute, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net