E pufoasă, dar nu-i pasă! Cum arată Oana Lis de la spate, în costum de baie, la 44 de ani

Oana Lis s-a pozat recent în costum de baie, arătând că nu are niciun fel de inhibiții, chiar dacă nu mai are 20 de ani și nici cea mai perfectă siluetă.

Oana Lis se simte bine în pielea ei, chiar și acum la 44 de ani. Foto: Click.
Oana Lis se simte bine în pielea ei, chiar și acum la 44 de ani. Foto: Click.

Deși, nu arată ca divele de pe copertele revistelor, vedetei nu îi este deloc rușine cu silueta ei. Tocmai de aceea, recent s-a lăsat fotografiată, de la spate, în costum de baie. Astfel, le-a arătat tuturor că se simte bine în pielea ei, chiar și la cei 44 de ani ai săi. Este cunoscută pentru faptul că ea nu consideră că toată lumea trebuie să fie 90-60-90 pentru a avea încredere în sine și pentru a îi plăcea fizic propria persoană. Poate și din aceste motive, soția fostului primar Viorel Lis, este atât de îndrăgită de către oameni. 

Oana Lis a început să fie cunoscută încă de la începutul relației sale cu fostul primar Viorel Lis, de pe vremea când avea doar 18 ani. De când a început povestea de dragoste cu acesta, ea a fost mereu în atenția presei. Se știe faptul că, cei doi au avut una dintre cele mai mediatizate și controversate relații.

Cu toate că la început Oana Lis era vehement criticată de toată lumea, cu timpul acesta a reușit să intre în sufletul oamenilor și să le câștige simpatia. 

Oana Lis, în costum de baie / Sursă foto: Facebook
Oana Lis, în costum de baie / Sursă foto: Facebook

Diagnosticată cu cancer de piele

Oana Lis a dezvăluit acum câteva luni că, în luna februarie a fost diagnosticată cu o formă de cancer de piele. Deși nu avea simptome, aceasta a decis să își facă o serie de analize.

Doar persoanele apropiate au știut. Acum o lună am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele. Practic nu aveam niciun simptom. Am zis să îmi fac si eu analizele și am luat-o așa de la ginecolog, dermatolog. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele”, a spus Oana Lis.

Aveam o pată de doi ani. Am mai fost la control cu ea și am văzut că s-a mărit, deși m-am dat cu creme. Ea nu a dipărut, dar într-un fel mă și obișnuisem cu ea, eu fiind cu pielea albă, cu pistrui. Mi s-a părut ceva ciudat și am mers la spital și mi s-a spus că este carcinom și că este periculos. Este un carcinom malign”, a mai spus vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net