Oana Lis, așa cum nu ai mai văzut-o până acum. Vedeta și-a făcut o schimbare radicală de look

Oana Lis (44 de ani) continuă să uimească pe zi ce trece. Soția fostului edil al Capitalei pare că renaște precum pasărea Phoenix, căci în cea mai recentă fotografie postată în mediul online apare cu o nouă culoare a părului: roșcată. 

Oana Lis, schimbare de look / foto: Colaj Click!
Oana Lis, schimbare de look / foto: Colaj Click!

Vedeta face față cu brio provocărilor vieții și nu uită să aibă grijă de ea. În ciuda timpului pe care îl petrece îngrijindu-și soțul, nu uită să își acorde și ei atenție să facă noi schimbări. 

Oana Lis, roșcată. Imaginea care i-a surprins pe fani

De-o viață-ntreagă am văzut-o rareori pe Oana Lis vopsindu-și părul în alte nuanțe decât părul blond care a consacrat-o. Așadar, acum a decis să se „reinventeze”, alegând o altă culoare a podoabei sale capilare.  

Din imaginea postată de ea tindem să credem că vedeta nu a renunțat definitiv la blond, ci a optat pentru o perucă de culoare roșie, cu breton și păr drept, frizură care nu pare să o dezavantajeze. 

Fotografia postată de Oana Lis / foto: Facebook
Fotografia postată de Oana Lis / foto: Facebook

Cea mai mare dorință a Oanei Lis 

Soția fostului primar al Capitalei dă dovadă de multă putere pentru a face față provocărilor pe care soarta i le pune în cale. A trăit o viață întreagă și bune și rele alături de Viorel, însă niciodată nu a renunțat în a-i fi aproape. 

Recent, în cadrul unei emisiuni televizate, Oana a făcut o serie de mărturisiri: i-ar plăcea foarte mult să locuiască la curte și își dorește persoanele dragi să fie sănătoase. 

„Mi-aș dori să stau la o casă cu curte. Mă emoționează subiectul. Mi-ar plăcea ca si Viorel să mai iasă din curte, n-a mai ieșit din casă de vreo 6 luni și așa ar ieși și el la aer. Sunt lacrimi pentru că eu eram obișnuită să vin la emisiuni cu Viorel, sunt foarte multe amintiri pe care eu le retrăiesc, dar acum sunt singură mai mult timp.

Oana și Viorel Lis / foto: Social media
Oana și Viorel Lis / foto: Social media

(...) Cea mai mare dorință a mea este să fiu sănătoasă, să fie Viorel sănătos, bunica mea, persoanele pe care le iubesc, pentru că aud de atât de multe boli și trebuie să avem grijă de sănătatea noastră. Am și eu momente când mă simt pierdută, chiar și cu toată psihologia pe care am învățat-o, am și eu momente de deznădeșde, momente în care plâng. Înainte eu nu plângeam. Deși am avut probleme în viață, consideram că doar o femeie slabă plânge, dar nu, am învățat că o femeie puternică își acceptă și vulnerabilitățile și lacrimile ne ajută să ne simțit mai bine. Am fost de multe ori pierdută, dar ce-mi dă putere este că trebuie să am grijă de Viorel, altcineva nu are cine, credința în Dumnezeu, apoi faptul că eu sunt o persoană veselă, oricât de multe probleme am eu am o scânteie în mine, îmi place să râd, să fac caterincă, să fac haz de necaz. În cele mai grele momente eu râd.”, a declarat Oana Lis, la Știrile Kanal D.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net