Cum arată fosta soție a lui Viorel Lis, femeie pe care a părăsit-o pentru Oana : „Am mers la Primărie şi acolo l-am găsit cu Oana”

Viorel Lis este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul autohton. Are o căsnicie cu Oana Lis, femeia care-i stă aproape în cele mai grele clipe. Totuși, nu trebuie să uităm că fostul edil al Capitalei a mai fost căsătorit de două ori, și este tatăl a doi copii. 

Viorel Lis este tatăl a doi copii
Viorel Lis este tatăl a doi copii

În tinerețe, Viorel Lis s-a căsătorit cu Ligia, femeia care i-a oferit un băiat. După ce s-au despărțit, el a ales să mai dea o șansă iubirii alături de Teodora Gheorghe, cea care l-a făcut tată de fată. Căsnicia lor ar fi luat sfârșit după ce Oana deja apăruse în peisaj. 

Viorel Lis, îndrăgostit de Oana în timp ce era căsătorit cu Teodora

Viorel și Oana Lis s-au cunoscut pe vremea în care el avea 54 de ani, iar ea doar 19. Deși era căsătorit cu Teodora, acest lucru nu l-a împiedicat pe Viorel să se îndrăgostească de blondină. 

Fosta soție a lui Viorel a povestit un moment în care fiul lui l-a surprins pe acesta în ipostaze intime cu cea care i-a devenit actuala soție. 

„Prima dată am avut probleme în 1990, imediat după Revoluţie. Se încurcase cu o colegă de serviciu, n-a durat mult povestea, dar au fost repercusiuni. Eu am plecat de-acasă cu fiica noastră, Alina, şi a durat vreo două săptămâni până ne-am împacat. Pe urmă s-a combinat cu puştoaica de 18 ani, atât avea Oana când s-au cunoscut. Într-o seară, fiul lui din prima căsătorie a avut o problemă cu soţia lui şi nu-l găsea pe Viorel.

Am mers la Primărie şi acolo l-am găsit cu Oana. Erau foarte tandri. Pe Oana o cunoscuse la PNŢ-CD, Sectorul 2, era nepoata unui membru de-acolo. După aceea am divorţat, el a depus cererea”, povestea în urmă cu ceva timp Teodora, potrivit informațiilor apărute în presă.

„A vrut să mă interneze și la psihiatrie” 

Teodora, fosta soție a lui Viorel Lis / foto: Captură TV / Arhivă presă
Teodora, fosta soție a lui Viorel Lis / foto: Captură TV / Arhivă presă

Teodora și-a continuat destăinuirile și a precizat că fostul edil al Capitalei i-a aplicat o bătaie cruntă, și că ar fi vrut să o interneze la o psihiatrie.

„A fost şi o bătaie destul de serioasă, ăla a fost cel mai violent moment. Odată, cineva mi-a schimbat medicamentele din poşetă. Nu prea puteam să dorm, luam un fel de Distonocalm. Într-o zi, am fost la o recepţie, am băut ceva acolo şi am luat o pastilă să pot să adorm. Mi s-a făcut rău, s-a chemat Salvarea, m-a dus o prietenă la spital.

Ea mi-a luat şi poşeta şi hainele şi când a umblat în geantă s-a uitat la pastile şi a observat că sunt schimbate.Ea mi-a atras atenţia, luasem altceva, de-aia mi s-a făcut rău. Viorel putea să umble, cine putea să vină la noi în casă? Le am şi acum acasă, nu am reuşit să aflu ce sunt. A vrut să mă interneze şi la psihiatrie, însă am refuzat”, mai spunea femeia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net