Prima imagine cu amantul Oanei Lis. Chiar ea a făcut-o publică: „Să nu-l deocheați”

A apărut prima imagine cu amantul Oanei Lis. Chiar ea a postat-o pe una dintre rețelele de socializare, ieri, cu ocazia Zilei Internaționale a Orgasmului". Fotografia le-a strârnit amuzamentul celor care o urmăresc pe aceasta. Ce a determinat-o pe simpatica vedetă să facă acest lucru.

Oana Lis, alături de soțul ei. Foto: Click.ro.
Oana Lis, alături de soțul ei. Foto: Click.ro.

Ce a determinat-o pe Oana Lis să facă această postare

De când Viorel Lis, fost prefect al Capitalei, s-a îmbolnăvit, a înaintat în vârstă și a rămas și fără bani, criticile la adresa soției sale s-au înmulțit. Mulți oameni din mediul online au tot acuzat-o pe aceasta că nu îi este fidelă lui Viorel Lis. Sătulă de toate răutățile, vedeta a ripostat în felul ei.

Așa că, Oana Lis a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook, blurată, în care aceasta a ținut să precizeze, în glumă, că în imagine este ea și amantul său. 

„De ziua orgasmelor, m-am decis sa pun o poză cu amantul meu drag! 😉😊 Fetelor, sa nu mi-l deocheati va rog!!! 😁😁😅🤩🤩🤩", a scris Oana Lis, alături de fotografia blurată pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook.

image

Chiar este ea în fotografie?

În realitate, în fotografie ea nici măcar nu apare. Totul a fost o glumă de-a vedetei, așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani. Greutățile prin care a trecut Oana Lis de când soțul ei este bolnav se pare nu doar că au întărit-o pe aceasta, dar au determinat-o să nu-i pese deloc de ceea ce vorbesc oamenii. Până la urmă, doar ea știe cât de greu îi este și niciunul dintre cei care o critică nu i-au întins vreodată o mână de ajutor, iar seara când rămâne cu gândurile sale ... ce să vezi, nu apare nimeni să-i spună o vorbă bună. 

Și faptul că este o femeie asumată și care are încredere în propriile forțe au ajutat-o să intre în inimile oamenilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net