Probleme pentru Viorel Lis! De ce a fost evacuat de urgență din azilul unde se internase recent

Din cauza stării de sănătate, Viorel Lis a trebuit să meargă la un centru de recuperare pentru persoanele cu probleme locomotorii și reumatice. Fostul primar al Capitalei ar fi trebuit să rămână acolo vreme de 10 zile, pentru a primi îngrijirile medicale necesare, însă lucrurile nu au mers conform planului. Fostul edil a fost evacuat înainte de finalizarea tratamentului!

Viorel Lis a fost evacuat din cauza ploșnițelor / foto: Facebook
Viorel Lis a fost evacuat din cauza ploșnițelor / foto: Facebook

Din păcate, din cauza stării proaste de sănătate a fostului primar al Capitalei, a fost necesar ca acesta să meargă la un centru de recuperare pentru persoanele cu probleme locomotorii și reumatice. Se pare că Viorel Lis ar fi trebuit să rămână acolo vreme de 10 zile, pentru a primi îngrijirile medicale necesare, însă lucrurile nu au mers conform planului. Fostul edil a fost evacuat înainte de finalizarea tratamentului!

În ultimii ani, fostul primar din București a fost nevoit să se confrunte cu o mulțime de probleme grave de sănătate, iar în cele din urmă, el a ajuns să fie imobilizat la pat.

De ce a fost evacuat Viorel Lis de la centrul de recuperare

Oana Lis, soția acestuia, a spus că diversele boli cronice de care suferă Viorel Lis s-au agravat în ultimul timp, el având diabet. De asemenea, în anul 2018, fostul primar a suferit un accident vascular cerebral, iar încă din 2022, el a fost nevoit să se confrunte atât cu un preinfarct, cât și cu o semipareză la membrele inferioare.

Recent, Viorel Lis s-a internat la un centru de recuperare pentru persoanele cu probleme locomotorii și reumatice, însă chiar la finalul săptămânii trecute, fostul primar a fost evacuat! Din păcate, el nu a putut beneficia de cele 10 zile de tratament, din cauza unui motiv șocant!

Se pare că întreaga clădire unde se afla Viorel Lis este infestată cu ploșnițe, iar toți pacienții au fost evacuați, potrivit celor de la spynews. Între timp, se face o deratizare pentru a scăpa de problemă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net