Ela Crăciun este în culmea fericirii. A reușit să-și îndeplinească cel mai mare vis: «Mă simt în casa nouă ca la un hotel de lux» FOTO

Ultima actualizare:

Realizatoarea emisiunii „Stare de bine” de la Antena 3 CNN e în culmea fericirii: a reuşit să-şi mai împlinească un vis, căci s-a mutat în casa pe care o dorea de mult timp. Ela Crăciun, soţul ei şi cei trei copii ai lor locuiesc acum în vila pe care o pregătesc de cel puţin cinci ani. A dat publicităţii primele fotografii.

Încă nu a reuşit să aranjeze  toată mobila şi toate lucrurile,  dar este foarte încântată
Încă nu a reuşit să aranjeze toată mobila şi toate lucrurile, dar este foarte încântată

După mai bine de cinci ani în care a lucrat zi de zi pentru acest vis, Ela Crăciun s-a mutat în sfârşit în casa visurilor, alături de soţul ei şi de cei trei copii ai lor – Alex (17 ani), Alesia (11 ani) şi Nicholas (5 ani). După sute de vizite pe şantier, un proces lung şi anevoios care de multe ori a dus-o la limita răbdării, acum răsuflă uşurată, căci este foarte mulţumită de rezultatul final.

„În prima noapte în noua casă m-am simţit ca la un hotel de lux, de 5 stele. M-am simţit ca în vacanţă şi am dormit bine, pentru că avem o lenjerie atât de bună şi frumoasă, pe un pat pe care dormi atât de bine. A fost incredibil! Aşteptam acest moment de 5 ani şi jumătate, de când am cumpărat casa. De atunci avem dead-line-uri peste dead-line-uri care au fost încălcate. Bucuria însă a fost desăvârşită atât pentru noi, cât şi pentru copii, în special pentru Nicholas, mezinul nostru sărbătorit, care acum face 5 anişori şi mă bucur că s-a nimerit aşa! Nicho este pur şi simplu extaziat de mutare şi cumva se simte special, acum că ziua lui a picat fix la momentul mutării”, a declarat Ela Crăciun. 

Îi place mult să gătească, aşa că  e foarte mulţumită de noua  bucătărie în stil american
Îi place mult să gătească, aşa că e foarte mulţumită de noua bucătărie în stil american
Foarte pasionată  de ordine, e încântată  de noua sa cămară. FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ
Foarte pasionată de ordine, e încântată de noua sa cămară. FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ

Pentru noua locuinţă, Ela a comandat mobilier şi din alte ţări şi a angajat un designer arhitect dedicat. „Canapelele, comoda, masa de dining sunt toate comandate din Italia”, a mai spus ea, în exclusivitate pentru Click!

Aniversarea noii locuinţe  a coincis cu ziua de naştere  a fiului cel mic, Nicholas
Aniversarea noii locuinţe a coincis cu ziua de naştere a fiului cel mic, Nicholas

Bucuria mutării a fost cu atât mai mare cu cât totul s-a întâmplat chiar de ziua fiului cel mic, Nicholas, care a împlinit 5 anişori. Există însă şi o parte mai puţin plăcută: investiţia în bani a fost uriaşă:

„Stilul ales pentru casă este un mix între classic design şi modern design. Mobilierul care defineşte acest stil este o combinaţie între mobilierul modern şi clasic, iar în unele locuri mici elemente minimaliste. Am ales pentru casa mea culori deschise, pasteluri, pudrate. Este o investiţie de peste 50.000 de euro doar în elemente de decor, o investiţie foarte mare. Încă nu am făcut un calcul exact. Avem un cont din care am realizat doar investiţiile pentru casă şi pentru care evităm mereu să facem un calcul, chiar şi acum că ne-am mutat, de teamă că suma va fi incredibil de mare. Vom face şi asta cât de curând însă”.

Îşi dorea de mult timp  casă pe mai multe niveluri,  ca să aibă şi mansardă
Îşi dorea de mult timp casă pe mai multe niveluri, ca să aibă şi mansardă

„Locul meu preferat din noua casă este mansarda, unde mi-am făcut şi un birou, pentru că aş vrea să îmi petrec mult timp acolo şi să citesc, să lucrez, să fie locul meu de relaxare”, a mai spus Ela, în exclusivitate pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net