Cum poți avea un ten ca al Elei Crăciun! Sora vedetei dă din casă: care sunt trucurile ei

Admirată pentru tenul său impecabil, Ela Crăciun (41 ani) este foarte atentă la produsele cosmetice folosite și se poate spune că deține o formulă magică, pentru că tot ceea ce face în acest sens se întâmplă doar sub stricta îndrumare și supraveghere a surorii sale, doctor Ana Crăciun Douglas, cea responsabilă de aspectul vedetei.

Cum să ai tenul ca al Elei Crăciun

Cât de des se machiază vara, care sunt trucurile sale de beauty,  precum și cele mai bune sfaturi pentru a avea un ten sănătos și frumos sezonul acesta, aflăm chiar de la Ela Crăciun și sora sa, Ana Crăciun Douglas.

În principiu, eu îmi cam păstrez rutina de make-up, în sensul în care dacă merg la serviciu, trebuie să fie machiajul de televiziune și adecvat pentru ședințe foto, însă în timpul liber prefer să nu mă machiez aproape deloc. Am o cremă cu glow, prevăzută și cu SPF, care face tenul să strălucească foarte frumos. Mai folosesc un gloss, maxim un rimel și un blush. Încerc pe cât posibil să las tenul să respire, însă nu uit niciodată de SPF, conform sfaturilor medicului. Numai sora mea se ocupă de tenul meu. Ea este cea care mă ajută să am tenul atât de frumos, strălucitor și luminos și îi urmez toate indicațiile. Dacă vorbim despre tratamente, eu apelez constant la curățarea în profunzime a tenului, precum și la cocktailurile cu vitamine, care îmi ajută enorm tenul’’, a declarat Ela Crăciun despre produsele cosmetice și tratamentele folosite în această perioadă a anului.

Pentru că toate femeile își doresc să arate cât mai bine, în special vara când tenul devine mai sensibil și sunt reguli clare de urmat pentru a ne asigura că avem o piele deopotrivă frumoasă și sănătoasă, doctor Ana Crăciun Douglas ne vine în întâmpinare cu trei recomandări extrem de utile.

,,Este important să protejezi pielea de soare și să folosești mereu cremă cu SPF. Soarele este neprietenos atunci când ne expunem necontrolat și fără protecție. Deshidratează pielea rapid, ceea ce va duce la apariția ridurilor, un ten cu aspect neîngrijit și lipsit de vitalitate. 

În al doilea rând, hidratează-te corespunzător. Așa cum am spus, temperaturile ridicate te vor deshidrata. Bea apă suficientă pe tot parcursul zilei și mergi la clinică pentru a-i oferi tenului tău hidratarea de care are nevoie. Recomand să apelezi aici la un cocktail cu aminoacizi, vitamine și acid hialuronic. 

Nu în ultimul rând, pregătește-te intens să slăbești în centimetri. Avem acum echipament de ultimă generație care nu doar că face minuni, te slăbește în centimetri, te scapă de celulită și de edeme’’, sunt sfaturile oferite de doctorul Ana Crăciun Douglas, medic specialist chirurgie, cu specializare în chirurgie estetică.

Cum a rezolvat vedeta problema transpirației

Pentru că toată lumea transpiră vara, Ela Crăciun nu a fost nici ea ocolită de această problemă, pe care însă a rezolvat-o în timp util. 

„Din fericire eu nu mai transpir, pentru că sora mea mi-a făcut un tratament cu toxină botulinică anti-transpirație și am rezolvat această problemă, din cauza căreia eu chiar eram stresată. Îmi udam tot timpul bluzele, rochiile, însă din fericire am rezolvat problema aceasta", a declarat Ela Crăciun.

Se gândește serios la o blefaroplastie

Cu toate că arată impecabil, Ela Crăciun a mărturisit că există totuși o intervenție chirurgicală la care ar apela pentru a rezolva un aspect care într-adevăr o deranjează.

Da, simt nevoia să îmi fac o intervenție estetică. Aș vrea să îmi fac o blefaroplastie, pentru că pleoapele mele sunt foarte căzute și asta mă deranjează destul de tare atunci când mă machiez și la televizor. Aștept să mă anunțe sora mea, dr. Ana Crăciun Douglas, când îmi poate face această intervenție”, a concluzionat Ela Crăciun.

Inseparabile încă din copilărie, Ela Crăciun și sora sa, doctor Ana Crăciun Douglas sunt extrem de apropiate și reprezintă o prezență constantă și de încredere una în viața celeilalte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net