Shakira iubește din nou? E vorba despre un bărbat celebru, dorit de multe femei

Ultima actualizare:

Shakira (46 de ani) este din nou fericită! Se pare că în ultima vreme a avut noroc în dragoste. S-a zvonit că Tom Cruise și-ar fi dorit o relație cu ea și că artista l-a refuzat, dar iată că a pus ochii tot pe un bărbat celebru.

Shakira îmbrăcată într-o cămașă transparentă, la un eveniment muzical
Shakira are din nou noroc în dragoste (Foto: GettyImages)

Shakira a revenit recent în Spania, iar cu această ocazie a participat și la o cursă de Formula 1 în Barcelona, unde l-a urmărit din tribune pe pilotul de curse Lewis Hamilton (38 de ani). Conform zvonurilor apărute recent în presa internațională, cei doi ar forma deja un cuplu.

Artista de origine columbiană, care are o avere de 300 milioane de dolari, ar fi uitat deja de tatăl copiilor ei, fostul fotbalist Gerard Piqué, și și-ar fi găsit fericirea în brațele pilotului britanic. „Shakira și Lewis petrec mult timp împreună și sunt abia la începutul relației. Ea îl place și până la urmă, cum să nu-ți placă? E distractiv și flirtează cu ea”,  a declarat o sursă apropiată de cei doi, conform Daily Mail.

Shakira la masă cu pilotul Lewis Hamilton
Shakira și Lewis Hamilton au luat recent masa împreună (Foto: Instagram)

Recent, Shakira și Hamilton au fost văzuți împreună pe un iaht, în SUA, acolo unde ea s-a mutat alături de cei doi copii, Sasha (8 ani) și Milan (10 ani).

Shakira și Gerard Piqué s-au despărțit în 2022

Anul trecut, în iunie 2022, Shakira și Gerard Piqué au anunțat că se despart. Cei doi și-au început relația în martie 2011, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare al videoclipului pentru melodia Waka Waka (This Time for Africa). Cu toate acestea, perechea și-a anunțat despărțirea ani mai târziu printr-o declarație comună: „Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să ne respectați confidențialitatea. Mulțumim pentru înțelegere.”

Motivul despărțirii ar fi fost infidelitățile repetate ale fostului sportiv. El se iubește în prezent cu studenta Clara Chia Marti (24 de ani).

image
image
image
image
image
image
cub marius elisei png
cub anda adam png
Tudor Chirilă jpg
image png
banner otil dragusanu chirila png
image png
banner oana roman vica blochina png
MDAmaD00MjAmaGFzaD1lNjE4MGEwZTkwMzhkZjNhY2NhNzMyMDlkOTk0MDliMA== thumb jpg