Bărbații „se bat” pe Shakira! Cine vrea să o cucerească, după ce artista l-a refuzat pe Tom Cruise

După ce a suferit enorm după despărțirea de Gerard Pique, Shakira pare să fi înflorit. După ce i-a zis nu clar lui Tom Cruise, acum artista este curtată de doi bărbați mai tineri decât ea.

Shakira ar fi într-o relație cu un jucător de baschet / foto: arhivă personală
Shakira ar fi într-o relație cu un jucător de baschet / foto: arhivă personală

În ultima perioadă, Shakira a fost dorită de mai multe celebrități, dar nimic nu s-a concretizat. Acum, cel care vrea să o cucerească este Jimmy Butler, un jucător de baschet din Miami. El are vârsta de 33 de ani și este mai tânăr cu 13 ani decât ea. 

Skakira ar avea o relație cu Jimmy Butlet

Cei doi s-ar fi întâlnit la un meci al echipei la care Jimmy evoluează. Cântăreața a mai fost văzută până acum la evenimente sportive, însă presa internațională a bănuit că ar fi ceva între ei când a observat că se urmăresc reciproc pe rețelele de socializare.

Alt indiciu ar fi că la petrecerea de Halloween, unul dintre fiii Shakirei s-a costumat de în celebrul sportiv. Până în acest moment, Shakira nu a confirmat și nici nu a infirmat zvonurile apărute în public, scrie si.com. 

Artista vrea să părăsească vila din Miami

Shakira are numai probleme de când s-a despărțit de Pique. Acum, sursele din anturajul său susțin că a început deja să își caute o nouă reședință, fiind pregătită să își părăsească vila în valoare de 17 milioane de euro.

Se pare că Shakira uu se simte în siguranță din cauza paparazzilor care îi încalcă intimitatea. La Barcelona, Sasha și Milan erau urmăriți de fotografi non-stop, chiar dacă mama lor a pus anumite limite.

Din păcate pentru ea, istoria se repetă și în Miami! Așadar, printre proprietățile care i-au atras atenția se numără și Insula Fisher, care are mai puțin de 1 kilometru pătrat și unde se poate ajunge doar cu barca sau cu avionul.

Insula Fisher este „cel mai bogat loc din SUA”: „Sunt numai milionari acolo și poți ajunge doar cu barca sau cu elicopterul. Acolo sunt 8 restaurante, un teren de golf, două piscine de mari dimensiuni, o școală, terenuri de tenis și multe altele. Pentru că este o zonă exclusivistă, Fisher Island oferă intimitate, dar și siguranță. Insula are în total mai puțin de 1 kilometru pătrat”, au mai scris jurnaliștii Marca.

Mesajul postat de Shakira după ce a ajuns în SUA: „Vă rog să ne respectați dreptul la intimitate!”

După ce a ajuns la Miami, Shakira a postat un mesaj în care le-a cerut jurnaliștilor americani să respecte intimitatea copiilor săi.

„Dragi prieteni, jurnalişti şi mass-media

În această perioadă de schimbări în viaţa mea ca persoană publică, este de înţeles că există o curiozitate permanentă din partea presei pentru mine şi familia mea.

Cu toate acestea, copiii mei, Milan şi Sasha, au trăit un an foarte greu, suferind un asediu neîncetat şi necruţător din partea unor paparazzi şi diverse mass-media din Barcelona.

Acum că încep o nouă etapă în viaţa lor, rog cu tărie mass-media, în numele copiilor mei, să le respecte dreptul la intimitate.

Vă implor să vă abţineţi să-i urmăriţi până la ieşirea sau intrarea în şcoală, să-i aşteptaţi la uşa casei noastre sau să-i urmăriţi la activităţile lor extracurriculare şi recreative, aşa cum s-a întâmplat în fiecare zi la Barcelona, ​​pentru a obţine fotografii mai bune sau mai multe vizualizări.

Am încredere că jurnaliştii şi fotografii sunt sensibili la situaţia cu care se confruntă Milan şi Sasha şi se pot comporta în cel mai uman mod posibil cu ei, ţinând cont că este vorba despre sănătatea şi integritatea fizică şi emoţională a doi minori de 8 şi 10 ani, care doresc doar să poată ieşi şi să meargă la şcoală simţindu-se în siguranţă şi având liniştea sufletească de a nu fi persecutaţi sau supuşi controlului constant al aparatelor de fotografiat.

Solicit acest lucru nu ca artist, ci ca mamă care doreşte să protejeze şi să aibă grijă de bunăstarea psihică şi emoţională a copiilor săi pentru ca aceştia să poată trăi o viaţă sănătoasă şi fericită, aşa cum merită fiecare copil”, a scris Shakira, pe rețelele sociale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net