Adio, Pique! Shakira și-a luat copiii și a fugit: „Lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum visăm”

Ultima perioadă din viața artistei nu a fost una fericită, însă orice rău duce spre bine! Au trecut mai bine de 9 luni din momentul despărțirii Shakirei (46 de ani) de Gerard Pique (36 de ani), iar celebra cântăreață a decis să înceapă un nou capitol al vieții sale alături de cei doi copii pe care îi are cu fostul fundaș al Barcelonei, Sasha și Milan, când însoțită de ei a părăsit Barcelona.

Shakira părăsește Barcelona. Sursă foto: Colaj Click! / Instagram
Shakira părăsește Barcelona. Sursă foto: Colaj Click! / Instagram

Pe pagina de Instagrama a artistei a apărut un mesaj prin intermediul căruia Shakira anunță plecarea din Barcelona în cursul zilei de 2 aprilie, spre Miami, împreună cu cei doi copii pe care îi are cu Pique.  

Shakira: ,,Nu vă îndoiți niciodată că nu voi fi aici”

Potrivit informațiilor făcute publice de Mundo Deportivo, artista internațională are deja plănuită o vacanță, înainte de a se muta în Miami. Evenimentele din ultimul timp au determinat-o pe Shakira să ia decizii importante atât pentru ea, cât și pentru Sasha și Milan.

Pe tot parcursul despărțirii tumultoase de Gerard Pique, Shakira a fost susținută de fanii din întreaga lume, motiv pentru care și-a anunțat începerea unui nou capitol a vieții sale în secțiunea InstaStory, pe Instagram.

În urma decolării, cântăreața columbiană a postat pe social media o fotografie și un mesaj în care își ia rămas bun de la Barcelona și de la oamenii cu care a împărtășit ultima perioadă din viața sa.

,,Lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum visăm. Uneori fugim fără să ajungem nicăieri. Nu vă îndoiți niciodată că nu voi fi aici”, este mesajul postat de Shakira pe Instagram.

Postarea Shakirei. Sursă foto: Captură InstaStory
Postarea Shakirei. Sursă foto: Captură InstaStory

Pique, nicio urmă de regret

Anunțul despărțirii cuplului Shakira-Pique a luat cu asalt presa și oamenii din mai multe colțuri ale lumii, însă infidelitatea acestuia a creat mari controverse în rândul fanilor. Mulți dintre ei l-au blamat pe Pique și au susținut-o pe mama copiilor săi, însă pe el nu pare să-l afecteze critica oamenilor.

Dimpotrivăt, în urmă cu nu foarte mult timp, Pique a transmis un mesaj prin care anunță faptul că nu-l interesează să-și spele imaginea și nu regretă deciziile pe care le-a luat de-a lungul timpului.

,,În ziua în care voi muri, mă voi uita în urmă și sper să pot spune că am făcut tot ce mi-am dorit. Vreau să rămân adevărat față de mine. Nu voi cheltui bani în încercarea de a-mi spăla imaginea.

Oamenii de care îmi pasă sunt cei dragi și cei care mă cunosc. Nu mă interesează de restul. Îmi canalizez energia în a fi alături de cei dragi și în a le oferi totul”, a transmis Pique, potrivit Mirror.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net