Shakira, record după record cu piesa prin care i-a dat papucii lui Pique

Shakira, Cântăreaţa columbiană a doborât 14 recorduri mondiale cu piesa „Music Sessions Vol. 53”, o piesă adresată fostului ei partener, fotbalsitul Gerard Piqué. Noua ei melodie Music Sessions Vol. 53 care are un suces răsunător a făcut peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube în câteva zile, iar în prezent depășește 420 de milioane de vizualizări. 

Shakira are un succes imens cu piesa-mesaj pentru Pique. Foto: Arhivă
Shakira are un succes imens cu piesa-mesaj pentru Pique. Foto: Arhivă

Cântăreața pop Shakira a doborât un impresionant 14 Guinness World Records cu cea mai nouă melodie Music Sessions Vol. 53.

Shakira, în vârstă de 46 de ani, și-a lansat piesa Music Sessions Vol. 53 alături de Bizarrap în ianuarie anul acesta și de atunci se află în fruntea topurilor.

Music Sessions Vol. 53 a devenit cea mai difuzată melodie latină în 24 de ore şi apoi într-o săptămână pe Spotify, cea mai ascultată melodie de pe YouTube în 24 de ore. Melodia latino a atins 100 de milioane de vizualizări pe YouTube. Bilboard scrie că e cel ai bun semn al comunicării dintre Shakira și producătorul argentinian Bizarrap.

Piesa a primit 14,4 milioane de streamuri într-o singură zi și 80,6 milioane de stream-uri într-o săptămână.

Versurile piesei sunt un mesaj evident către Pique pe care cântăreața îl acuză că l-a înșelat, iar în final s-au și despărțit.

„Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo, Ai schimbat un Rolex cu un Casio... Multe săli de sport, dar lucrează-ți puțin și creierul”, cântă Shakira.

Shakira şi fotbalistul Gerard Piqué s-au despărţit oficial în iunie 2022, pe fondul zvonurilor de infidelitate din partea sportivului. În ianuarie anul trecut, Shakira a uimit cu melodia „Music Sessions, Vol. 53” în care îl atacă fără menajamente pe fostul ei partener şi pe noua lui prietenă, Clara Chia, în vârstă de 23 de ani.

„Nu mă voi întoarce la tine, chiar dacă plângi sau mă implori”, „Te-am depăşit şi de aceea eşti cu cineva ca tine”, cântă Shakira.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net