Shakira, primul interviu după despărțirea de Pique: „În iad există un loc pentru femeile care nu susțin alte femei"

Ultima actualizare:

De când Shakira și Gerard Pique au surprins lumea cu despărțirea lor, în luna iunie a anului trecut, au apărut o serie de zvonuri și speculații despre situația reală a relației lor de 12 ani. După ce l-a umilit prin melodiile sale, Shakira a vorbit deschis în primul interviu de la despărțire despre tot ce s-a întâmplat. 

Shakira, primul interviu după despărțirea de Pique
Shakira, primul interviu după despărțirea de Pique

De-a lungul acestor luni, Shakira i-a transmis mai multe mesaje indirecte fostului său partener prin intermediul muzicii sale. Mai întâi, a lansat „Te felicito” și „Monotonía”. Apoi, vedeta a ridicat tonul cu "BZRP Music Session #53", iar acum a prezentat „TQG” în duet cu Karol G.

Pe de altă parte, Gerard Pique a preferat să păstreze tăcerea cu privire la orice aluzie directă la cântăreața columbiană și a făcut treptat publică idila sa cu tânăra Clara Chía Martí, iar ambii au fost victimele batjocurii sociale, ca fiind responsabili de a-i face rău cântăreței, conform Marca. 

Acum, după atâta timp Shakira s-a arătat deschisă să discute despre tot ce s-a întâmplat în cadrul unui interviu  e care l-a acordat jurnalistului mexican Enrique Acevedo, de la Televisa.

Shakira a susținut că femeile trebuie să se suțină și să discute fără teamă despre lucrurile prin care trec.

În melodiile mele, mereu am simțit că am datoria să-mi folosesc vocea și să le-o împrumut celor care nu pot vorbi. Am realizat că femeile sunt într-un moment-cheie pentru societate, într-un punct în care sprijinul pe care îl obținem una de la cealaltă este foarte relevant. Așa cum spunea Madeleine Albright, «există un loc în Iad pentru toate femeile care nu se sprijină între ele»”, a spus Shakira, potrivit Marca, citată de Libertatea.

banner pique shakira png

Artista a mărturisit că deși s-a simțit foarte singură, aceasta nu a încetat să lupte pentru cei doi băieți ai săi pe care îi are cu Pique și care au rămas în grija acesteia. 

Mereu am fost dependentă emoțional de bărbați, trebuie să recunosc. Am fost îndrăgostită de dragoste și cred că acum am reușit să înțeleg povestea dintr-o altă perspectivă. Azi, mă simt împlinită și singură și cred că atunci când o femeie înfruntă greutățile vieții, devine mai puternică. Iese mai puternică, pentru că își cunoaște slăbiciunile, își acceptă vulnerabilitățile, spune ceea ce simte, durerea, pentru că se spune că opusul depresiei este exprimarea. Am ajuns să mă simt împlinită și singură, ceea ce nu credeam vreodată că se va întâmpla.

  Simt că depind de mine și că am doi copii care se bazează pe mine. Simt că trebuie să fiu mai puternică decât o leoaică, dar puterea trebuie să fie rezultatul unei suferințe, al acceptării ei, al tolerării frustrării, al acceptării că există lucruri pe care celălalt nu și le mai dorește. Că există visuri care se rup, ca trebuie să iei bucățile de puzzle de pe jos și să te reconstruiești”, a mai spus artista, potrivit Libertatea. 

Cele mai emoționante declarații ale Shakirei 

Cele mai emoționante declarații ale artsitei din cadrul emisiunii, potrivit celor de la Marca:

„Am fost îndrăgostită de iubire și am reușit să o înțeleg dintr-o altă perspectivă și simt că astăzi sunt suficientă pentru mine."

„Când o femeie înfruntă viața, iese mai puternică."

„Sunt în atenția publicului și, din această cauză, despărțirea noastră nu este ca o despărțire normală."

„Mă simt completă acum. Mă simt mai puternică decât o leoaică."

„Depind de mine însămi, am doi copii și trebuie să fiu o leoaică pentru ei."

„Versurile mele sunt mai eficiente decât o vizită la un psiholog."

„Opusul depresiei este exprimarea."

„Trebuie să tolerezi frustrarea, sunt lucruri care nu merg așa cum vrei tu."

„În iad există un loc pentru femeile care nu susțin alte femei."

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net