Shakira și Piqué se atacă fără milă! Cum se răzbună artista pe tatăl copiilor ei

Războiul dintre Shakira (45 de ani) și Gerard Piqué (35 de ani) este departe de a se încheia! Cei doi foști iubiți, care au fost împreună timp de 12 ani și care au doi copii, pe Sasha (7 ani) și Milan (10 ani), continuă să își „transmită” săgeți unul altuia.

Shakira continuă să se răzbune pe fostul ei partener de viață (Foto: Getty Images)
Shakira continuă să se răzbune pe fostul ei partener de viață (Foto: Getty Images)

Piqué s-a pozat cu iubita tinerică 

Piqué și Clara (Foto: Instagram)
Piqué și Clara (Foto: Instagram)

Citește și: Shakira, cântec cu mesaj dur la adresa lui Pique

După ce cântăreața de origine columbiană a lansat un cântec despre tatăl copiilor ei, intitulat „Out of Your League”, fostul fotbalist i-a trimis, indirect, un mesaj pe Instagram. El a publicat prima imagine oficială alături de iubita tinerică, Clara Chia Marti (23 de ani), cu care se crede că o înșela pe Shakira de aproape doi ani.

Shakira o are în vizor pe mama lui Piqué

Nici artista nu s-a lăsat mai prejos! Ea și-a îndreptat răzbunarea către fosta ei „soacră”, Montserrat Bernabéu (60 de ani). Cântăreața, care are o avere de 300 milioane de dolari, le-a interzis copiilor ei să îi mai spună „bunică” mamei lui Piqué. Se pare că această veste nu i-a căzut deloc bine lui Montserrat Bernabéu. Surse apropiate de mama lui Piqué au declarat că femeia este devastată, potrivit tabloidului britanic The Sun. Conform presei spaniole, femeia ar fi „luptat până la capăt” pentru a ajuta cuplul să se împace. Conform zvonurilor, fostul fotbalist a încercat cu disperare să o facă pe Shakira să îl ierte, dar nu a reușit. 

Vezi și: Gerard Pique e istorie pentru Shakira! Artista s-ar iubi cu un bărbat cu 21 de ani mai tânăr decât ea

Dar Shakira a pictat o imagine complet diferită, în care Montserrat este "soacra cea rea", care s-a amestecat în relația lor și care a ținut cu fiul ei, chiar dacă el a greșit. În ultima piesă lansată de artistă, ea s-a plâns că fostul ei iubit „a lăsat-o pe soacra ca vecină”. 

Surse apropiate de Shakira au declarat că ea a început deja lucrările pentru a construi un zid între cele două case ale lor, care sunt unite în unele zone, după ce pe teren a fost văzută o betonieră. Locuitorii din apropierea proprietăților lor din Barcelona au raportat că au auzit-o pe Shakira „ascultându-și propria melodie la volum maxim”. Cântăreața și-a instalat apoi o păpușă vrăjitoare pe balconul ei, fix în dreptul casei lui Montserrat. 

Iată și: Aici își va crește Shakira copiii! Iată cum arată și cât valorează casa din Miami

S-au despărțit în iunie

Shakira și Piqué au anunțat într-o declarație comună din iunie că se despart, punând capăt unei relații de aproximativ 12 ani. La acea vreme, ei au spus că doresc să le fie respectată intimitatea și că se concentrează „la bunăstarea copiilor”. Declarația nu a trădat nimic despre ceea ce se petrecea în culise. Totul s-a schimbat radical de atunci, iar cei doi foști iubiți au început să își spele rufele murdare în public.

Află mai multe despre: Decizie uluitoare în procesul dintre Shakira și Pique. Ce se întâmplă cu cei doi copii ai vedetelor

În ultima jumătate de an, au continuat să apară noi detalii șocante ale despărțirii: Shakira a fost  acuzată de evaziune fiscală în Spania (ea neagă acuzațiile); s-a aflat cine este tânăra iubită a lui Piqué, a fost publicat un videoclip cu noua iubită  în casa familiei, realizat cu mult timp înainte ca Piqué și Shakira să-și anunțe despărțirea și... a apărut o poveste despre produse alimentare. Shakira ar fi știut că tatăl copiilor ei o înșală, deoarece a observat că cineva i-a mâncat gemul din frigider, iar fostul fotbalist nu consuma niciodată acest desert. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net