Shakira i-a umilit! Cum au ajuns Gerard Pique și noua sa iubită să fie aruncați în stradă

Ultima actualizare:

Gerard Pique și noua sa iubită, Clara Chia Marti, au fost umiliți de Shakira. Un videoclip care a devenit viral pe Tik Tok îi arată pe cei doi părăsind un restaurant și urcând nervoși în mașină. Nu o să-ți vină să crezi ce s-a întâmplat.

Shakira i-a umilit! Cum au ajuns Gerard Pique și noua sa iubită să fie aruncați în stradă
Shakira i-a umilit! Cum au ajuns Gerard Pique și noua sa iubită să fie aruncați în stradă

Shakira (46 de ani) și Gerard Pique (36 de ani), fostul fotbalist cu care a avut o relație de 12 ani, încheiată din cauza infidelității spaniolului în vara anului trecut. De atunci, cei doi se află într-un război total.  

Recent, un nou episod a atras atenția tuturor. Fostul jucător al lui Barcelona și tânăra sa iubită au întâmpinat mari probleme într-un restaurant al cărui patron este un fan al cântăreței columbiene.

Potrivit martorilor, de îndată ce proprietarul l-a văzut pe controversatul cuplu în restaurantul său, le-a cerut să plece. Mai mult, acesta i-ar fi escortat afară pe cei doi.

Pique și iubita sa, moment jenant. Au fost dați afară din cauza Shakirei

Momentul a fost filmat și distribuit pe Tik Tok, unde s-a răspândit instant pe rețelele de socializare. Videoclipul a stârnit mii de reacții, mulți dintre fani aplaudându-l pe proprietarul restaurantului pentru atitudinea sa.

Proprietarul restaurantului este mai fidel Shakirei decât Piqué însuși”, au ironizat fanii lui Gerard Piqué, transmite Adevărul.

Pe imagni nu se vede exact momentul exact în care cuplul a fost scos din local. Totuși, se observă momentul în care Clara, în vârstă de 23 de ani, era vizibil furioasă. Cei doi s-au îndreptat nevoși spre mașina fostului fundaș de la Barcelona.

Shakira, un nou atac „acid” la adresa lui Pique

După ce l-a luat la țintă în ultimele sale melodii, Shakira e pregătită de un nou atac. Vedeta va lansa o nouă piesă, pe 24 februarie, care va fi intitulată ”TQG”, acronimul pentru ”Te quedo grande”, în traducere ”Prea mare pentru tine”. Melodia este o colaborare cu o altă artistă din Columbia, Karol G.

Mundo Deportivo scrie că ambele artiste vor vorbi în versuri despre foștii parteneri, Gerard Pique în cazul Shakirei, respectiv rapperul Anuel AA, de care Karol G s-a despărțit anul trecut.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net