Motivul real pentru care a fost părăsită Shakira! Ce e dispusă să facă în dormitor noua iubită a lui Pique

Despărțirea anului 2022 a luat cu asalt showbiz-ul internațional, când nimeni nu s-ar fi așteptat ca faimoasa cântăreață columbiană și fostul fundaș al Barcelonei să meargă pe drumuri diferite. Ruptura relației celor doi s-a produs din cauza apariției în peisaj a Clarei Chia, tânăra de doar 23 de ani, despre care au apărut zvonuri potrivit cărora aceasta ar fi adepta relațiilor deschise.

Gerard Pique a părăsit-o pe Shakira pentru Clara. Sursă foto: Colaj Click! / Social media
Gerard Pique a părăsit-o pe Shakira pentru Clara. Sursă foto: Colaj Click! / Social media

Să o fi ales oare Pique pe Clara datorită felului ei libertin de a fi și a gândirii nonconformiste pe care o are? Ei bine, potrivit informațiilor oferite de publicația catalană El Nacional, într-un articol intitulat „Cel mai intim secret al Clarei Chia, de ce Pique a părăsit-o pe Shakira”, reiese faptul că decizia lui Pique de a o alege pe tânără în defavoarea mamei copiilor lui s-a bazat pe faptul că noua sa iubită este adepta relațiilor non-monogame.

Ies la iveală secrete din intimitatea cuplului Pique – Clara

Diferențele dintre Shakira și Clara nu sunt doar de vârstă, ci și de gusturi și principiile după care își ghidează viața. În timp de Shakira se ocupa de viața profesională, dar și de creșterea celor doi băieți pe care îi are cu Pique, el era protagonistul mai multor aventuri extraconjugale, infidelitatea lui fiind și motivul care a pus capăt relației.

„Shakira este o persoană mai conservatoare decât Clara, din cauza vârstei sale, 46 de ani. Plus că trebuie să aibă grijă atât de părinții ei, cât și de cei doi copii pe care îi are cu Pique.

Ea vrea să aibă totul sub control și, în ciuda faptului că nu era căsătorită cu Pique, trăiau o relație maritală în toate sensurile.

Una dintre cauzele crizei dintre cei doi au fost aventurile extraconjugale ale lui Pique, cunoscute în viața de noapte din Barcelona", transmite sursa citată mai sus.

Clara Chia nu este deranjată ca Pique să aibă și alte relații

Publicația amintită mai informează că noua iubită a lui Pique ar fi de acord cu relațiile deschise, după ce mai mulți fani au observat că distribuie anumite postări în social media despre efectele benefice ale poligamiei.

„Clara Chia, pe de altă parte, are 23 de ani, este din altă generație, ar putea fi fiica Shakirei și, potrivit fanilor ei de pe twitter, este o adeptă fidelă a unui cont de Instagram numit The Poly Spot care răspândește beneficiile poligamiei, ale relațiilor poliamoroase, ale cuplurilor care permit membrilor lor să aibă și alte relații”, mai transmite sursa citată.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net