Shakira îl distruge pe Piqué, în prima apariție televizată de după despărțire: „Am îndurat mult r***t”

Shakira (46 de ani) este regina răzbunării! Artista de origine columbiană a fost invitată la prima ei apariție televizată, de după despărțirea de Gerard Piqué (36 de ani). În cadrul emisiunii The Tonight Show, difuzată vineri (10 martie), ea a cântat și hit-ul ei „No.1 TQG”, o melodie ale cărei versuri tranșante sunt despre tatăl copiilor ei.

Shakira a purtat un outfit sexy (Foto: Capturi video)
Shakira a purtat un outfit sexy (Foto: Capturi video)

Shakira a cântat și hit-ul „No.1 TQG”, ale cărei versuri se presupune că sunt despre Piqué

Îmbrăcată într-o ținută extrem de sexy, formată dintr-un body negru și pantaloni din piele decupați, Shakira a demonstrat, din nou, că știe să facă show și că nu se lasă doborâtă de încercările grele ale vieții. Anul trecut, în luna iunie, cântăreața s-a despărțit de  fostul fotbalist Gerard Piqué, după o relație de 11 ani. Fostul cuplu are împreună doi copii, pe Sasha (8 ani) și Milan (10 ani). Motivul despărțirii ar fi fost infidelitățile repetate ale fotbalistului spaniol. De altfel, bărbatul se iubește acum cu o studentă tinerică, pe nume Clara Chia Marti (23 de ani), pe care sunt zvonuri că vrea să o ia și de nevastă.

În emisiunea americană „The Tonight Show”, găzduită de Jimmy Fallon, Shakira nu a putut să se abțină să nu facă aluzie la fostul ei partener de viață. 

„Acest cântec a fost o modalitate sănătoasă de a-mi canaliza emoțiile. Am avut de îndurat mult r***t”, a dezvăluit Shakira, care are o avere de 300 de milioane de dolari.

Cântăreața a interpretat melodia „No.1 TQG”, care este considerată un manifest împotriva lui Piqué.

Iată câteva versuri din hit-ul Shakirei: „Te dădeai mare campion/ Dar când am avut nevoie de tine, mi-ai arătat cea mai proastă versiune/ Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo/ Ai schimbat un Rolex cu un Casio/ M-ai lăsat vecină cu soacra/ Cu presa la ușă și datoriile la Fisc/ Ai crezut că m-ai rănit/ Dar m-ai făcut mai dură/ Mie îmi convine/ Voi elibera casa mâine/ Și, dacă vrei, o poți aduce și pe ea la tine”.

Shakira şi Gerard Pique au fost împreună mai bine de un deceniu, dar nu s-au căsătorit niciodată. Cei doi s-au cunoscut în 2010, chiar înainte de startul Cupei Mondiale de Fotbal din Africa de Sud. Atunci, fotbalistul catalan a apărut alături de Shakira în videoclipul melodiei „Waka Waka” (cântecul oficial al competiţiei).  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net