Shakira îl imploră pe Tom Cruise să o lase în pace. El o vrea, dar ea nu e interesată

Ultima actualizare:

Se pare că Shakira (46 de ani) nu e interesată de o relație cu Tom Cruise (60 de ani), conform apropiaților ei. Cântăreața, care are o avere de 300 milioane de dolari, a fost văzută alături de actorul de la Hollywood la Grand Prix Formula 1, eveniment ce a avut loc luna aceasta, în Miami.

Shakira îmbrăcată într-o salopetă albastră și mulată
Shakira nu vrea un nou iubit (Foto: Instagram)

Tom Cruise a tot insistat că vrea o întâlnire cu Shakira

Au existat speculații despre o posibilă relație de dragoste între actorul Tom Cruise și compozitorul Shakira, după ce au fost văzuți împreună la un eveniment de Formula 1 la începutul acestei luni.

De atunci, Tom Cruise ar fi încercat să o cucerească, în timp ce Shakira l-ar fi implorat să o lase în pace. Artista s-a mutat în SUA cu cei doi copii ai ei, Sasha (7 ani) și Milan (9 ani), după despărțirea de Gerard Piqué (36 de ani).

Tom Cruise este „extrem de interesat să o cucerească” pe Shakira și „disperat” pentru o întâlnire cu vedeta, deși se pare că ea este „concentrată pe familia ei” și nu vrea să se întâlnească cu cineva în acest moment, au declarat surse apropiate de artista columbiană, citate de tabloidul britanic Mirror

Revista Heat susține că Shakira „l-a implorat pe Tom să nu mai flirteze cu ea”, citând o sursă, care a făcut mai multe comentarii despre interacțiunea starurilor în această lună. Cei doi se cunosc „vag” de ani de zile, dar nu au petrecut timp împreună într-un „cadru relaxat” până la evenimentul Grand Prix Formula 1 din această lună.

Aceeași sursă a sugerat că Tom a fost „amețit de dragoste” când a întâlnit-o pe Shakira acolo, adăugând că a fost un sentiment similar cu momentul când s-a întâlnit pentru prima dată cu fosta sa soție, Katie Holmes. „A plecat de acolo convins că aveau o conexiune reală pe care trebuiau să o construiască”, a spus sursa. Se presupune că Tom a vorbit cu prietenii despre asta, dar Shakira nu simte același lucru.

image
image
image
image
image
image
Alexandru Arsinel
andreea raicu jpg
Florin Dumitrescu 3 arhiva personala jpeg
Stephan Pelgerfoto1 jpg
banner mihai onila png
banner mihai mitoseru png