Vedetele s-au întrecut în brazi de Crăciun! Cine a pregătit cel mai spectaculos pom de sărbători?

Ultima actualizare:

O brad frumos, o brad frumos! Care e mai falnic și luminos? Vedetele s-au întrecut în brazi care mai de care mai falnici și mai frumoși pentru că, nu-i așa, după cum cânta Ștefan Bănică, „Doar o dată-i Crăciunul!” și casa, dar mai ales pomul, trebuie să strălucească și să dea bine în poze, să atragă cele mai multe vizualizări pe Instagram.

Vedetele din România au reșit să aloce timp, încât să aibă un Crăciun fericit, alături de familii
Vedetele din România au reșit să aloce timp, încât să aibă un Crăciun fericit, alături de familii

Timp de o săptămână s-a dat startul celor mai interesante shootinguri pentru Crăciun iar vedetele au făcut față cu brio acestui maraton și au schimbat ținute strălucitoare! Ce brazi au pregătit? Vi-i arătăm imediat.

Majoritatea au fost ajutați de copii, pentru decorare

De când a devenit tătic, Dani Oțil (42 ani) este extrem de încântat și profită de fiecare minut liber pe care îl are să îl petreacă cu micuțul Tiago, care are deja un an și două luni. În familia Dani Oțil- Gabriela Prisăcariu bradul este la loc de cinste acum, iar Dani nu își mai încape în piele de fericire atunci când stă cu Tiago lângă el. „S-a dat drumul la treabă! Crăciunul 2…dar primul care contează!”, a fost mesajul postat de Dani Oțil la poza cu el și Tiago. Fanii i-au admirat gropitele băiețelului care este absolut delicios.

Corina Caciuc, în rol de sexy-crăciuniță, pentru Laurențiu Reghecampf! Cei doi au împodobit bradul de Crăciun și alături le-a fost, așa cum era normal copilul lor, Liam, băiețelul născut la finalul lunii mai, din acest an.

Pepe (43 ani) nu mai poate de dragul micuțului său Pepe Junior, care a venit pe lume în vara acestui an. Îi face băiță, îl schimbă, îi dă să mănânce, dar și mai mândru este de faptul că va petrece acum primul Crăciun din postura de tată de băiat. În plus, Pepe a scos, în pragul sărbătorilor de iarnă, și o piesă nouă cu un clip pe măsură, în care apare toată familia lui, inclusiv cele două fete, Rosa Alexandra și Maria, pe care le are din căsătoria lui Raluca Pastramă. Noua piesă a lui Pepe se numește “Familia mea” și se ascultă pe repeat în casa artistului. Bradul este făcut, totul așezat frumos și împodobit de sărbători, așadar să vină Crăciunul în familia lui Pepe! “Ne pregătim intens! Primul Crăciun se apropie cu pași repezi!”, a fost mesajul transmis de Pepe.

Andreea Bălan (38 ani) este cea mai fericită în pragul sărbătorilor de iarnă. Artista cu suflet de copil se bucură mai ceva decât fetele ei atunci când vine Moșul! “Ziua fustă lungă, seară scurtă! Și Moșul meu e tinerel și are în ureche un cercel. La adulți Moșul vine o singură dată, la copii de 5-10 ori, în funcție de serbări și evenimente…”, a notat Andreea Bălan care este extrem de încântată de faptul că fiica ei mai mare, Ella (6 ani), cântă frumos și a cântat deja mai multe colinde în această lună, chiar și pe scenă cu sora ei mai mică, Clara (3 ani).

Adelina Pestrițu (35 ani) are un motiv în plus de fericire cu ocazia acestui Crăciun. Familia ei s-a mărit cu încă un membru patruped, de care Adelina este tare încântată, și în mod special fetița ei, Zenaida ( 4 ani). “Moș Crăciun a trecut mai repede pe la noi și l-a lăsat sub brad pe Sugar, noul membru al familiei noastre. El este puiul lui Choco. Ce mesaj aveți pentru puiul nostru?”, a transmis Adelina Pestrițu care s-a fotografiat și ea lângă brad cum a știut mai bine.

Crăciunul, însă, Adelina și familia l-au petrecut în ținutul lui Moș Crăciun, în Finlanda, unde aceștia au admirat și fenomenul naural superb, aurora boreală.

Andreea Bănică (44 ani) a filmat videoclip nou în preajma sărbătorilor de iarnă, “Numai Iubire”, și cu această ocazie a realizat și o ședința foto într-un cadru de poveste. “În ultimul an m-ați întrebat când mai scot o melodie nouă. M-am gândit cu ce să vă surprind și am găsit momentul potrivit cu acest cântec care mai mult că sigur se va auzi de Crăciun în casele voastre, în fiecare an de acum încolo. “Numai iubire” vă doresc de Crăciun vouă și celor dragi!”, a fost mesajul postat de Andreea Bănică. Artista este mândră de faptul că fiul ei, Noah (6 ani) a colindat deja toată familia în timp ce se pregătea pentru serbare.

Andreea Bănică
Andreea Bănică

Ela Crăciun (40 ani) a decis să schimbe complet rutina de Crăciun pentru anul acesta și a dat bucatele tradiționale românești pe…Africa. “De la 14 ani petrec fiecare Crăciun la Sinaia. O să respectăm și anul acesta tradiția și vom petrece acolo Ajunul Crăciunului și prima zi de Crăciun, la părinții mei, însă de această dată am decis ca a doua zi să plecăm în Kenya. Este o vacanță pe care mi-am dorit-o foarte mult pentru copii. Noi suntem fani ai destinațiilor însorite, așa că în momentul în care ne-a ieșit în cale această destinație, am fost pe loc convinși. Va fi un zbor direct, de 9 ore și sunt absolut convinsă că toți copiii vor fi încântați de această vacanță pentru că vom avea și două zile în safari și vor întâlni cu siguranță multe animăluțe. Nu va lipsi desigur nici relaxarea la plajă. După acest an, chiar am nevoie de multă relaxare”, a declarat Ela Crăciun care debutează pe marile ecrane în filmul ,,Lilu, Lilu, Crocodilul”, unde îi va da glas personajului Carol.

Laura Cosoi (40 ani), primul Crăciun cu trei fete. Prezentatoarea TV și actrița a adus pe lume în această vară a treia fetiță a sa, pe Lara, așa că acestea vor fi primele sărbători din postura de mămică de trei fete. Vedeta a postat poze cu toate cele 3 fetițe ale sale, frumos îmbrăcate și arajate, lângă bradul de Crăciun. Sunt adevărate momente de colecție! “Minunile noastre cresc văzând cu ochii! Tare aș mai trage de timp și deși azi este ziua în care Lara începe diversificarea, motiv de bucurie căci ne îndreptăm spre o nouă etapă, știu că îmi va fi teribil de dor de ele mici!”, a spus Cosoi.

Gabriela Cristea și Tavi Clondă
Gabriela Cristea și Tavi Clondă

Gabriela Cristea ( 48 ani) este super romantică, mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă. Vedeta și familia ei s-au îmbrăcat frumos și s-au pozat cuminți lângă brad, așteptând cu nerăbdare cadourile. Fetițele cuplului Gabriela Cristea și Tavi Clonda, Victoria (5 ani) și Iris (3 ani), s-au întâlnit deja de mai multe ori cu Moșul, atât la evenimente cât și la emisiuni TV, dar mai așteaptă și cadourile din Ajun, ca oricare copil, de altfel.

Ioana Ginghină (45 ani) are deja fiica adolescentă, de 15 ani și a mărturisit că s-a mai schimbat puțin magia Crăciunului în casa lor. ”Da, Crăciunul s-a schimbat cu siguranță, în casa noastră! Ruxi a mea nu mai așteaptă cu răsuflarea tăiată că Moșul să apară cu sania trasă de reni la noi în curte! Dacă te gândești că adolescentul tău a depășit “magia” Crăciunului și a sărbătorilor de iarnă, ghici ce? Copilul tău încă tânjește după acea magie, indiferent de vârsta lui!”, a povestit actrița.

Oana Roman (46 ani), ședință foto romantică de Crăciun! Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, au traversat perioadele grele din cuplu și au rămas împreună. Amândoi se bucură de momentele frumoase și de pozele pe care le-au făcut acum, în preajma sărbătorilor de iarnă. Marius și Oana au făcut câteva poze și alături de fiica lor, în vârstă de nouă ani. “Ședință foto de Crăciun 2022. Prima parte. Scriu cu emoție, este al 9 lea an împreună! Doamne ajută la cât mai multe!”, a mărturisit Oana Roman.

Liviu Teodorescu ( 30 ani) se bucură din plin de Crăciun, alături de frumoasa lui soție, Iulia, cu care s-a fotografia lângă un brad imens și a transmis mesajul: “Vine Craciunuuuuul!”.

Livia Graur (36 ani), prezentatoarea știrilor de la Prima TV, și fiica ei, Renata ( 9 ani) vor petrece un Crăciun de poveste împreună. Livia a trecut printr-un moment de cumpănă anul acesta când a divorțat după 13 ani de căsnicie de soțul ei, însă acum este cu zâmbetul e buze, semn că anul nou și sărbătorile de iarnă sunt benefice pentru ea și sufletul său.

Livia Graur și Renata, la brad JPG

Monica Nicolici (54 ani) și Gianina Corondan (51 ani) au găsit niște poze cu ele două la brad, o amintiri de acum câțiva ani, fotografii care le sunt în continuare foarte dragi. “Acum 5 ani, cu Geanina! Mi-a amintit Facebook-ul ce faine eram! Să mai fim! Sărbători frumoase tuturor!”, a spus Mona Nicolici.

Roxana Ciuhulescu ( 44 de ani) are o familie frumoasă și a vrut să aibă amintiri și mai frumoase cu ea așa că au realizat cu toții un superb shooting pentru Crăciun. Vedeta e tare mândră de familia ei, sărbătorile le vor face că multe alte vedete, în casă nouă. “Începe să arate a Crăciun!”, a scris Roxana Ciuhulescu în dreptul pozei cu ea și familia. Vedeta își ține în brațe băiatul, pe Cezar (4 ani), iar soțul ei, Silviu, a făcut “echipă” cu Ana Cleopatra (14 ani), adolescentă familiei, fiica Roxanei din prima căsătorie.

Valentina Pelinel și o parte dintre copiii lui Cristi Borcea
Valentina Pelinel și o parte dintre copiii lui Cristi Borcea

Pentru Valentina Pelinel (42 ani) sărbătorile sunt magice. “Eu fac mereu bradul de Crăciun roșu, este culoarea mea preferată! Am revenit în București acum, am fost la munte, de obicei ne strângem toată familia de sărbători. Au fost și Melissa (19 ani și jumătate) și Gloria (7 ani și jumătate) cu noi dar acum se vor întoarce în SUA. Ne pregătim de Crăciun! Sărbători fericite va urăm!”, a declarat Pelinel pentru Click! Copiii lui Cristi Borcea sunt cei mai fericiți când se reunesc cu toții! Milan (6 ani și jumătate), gemenele Rania și Indira ( 3 ani și 10 luni), alături de surorile lor, Melissa și Gloria, s-au pozat cu toții lângă bradul de Crăciun.

Claudia Neghină și fetița ei
Claudia Neghină și fetița ei

Claudia Neghină a devenit mamă la vârsta de 39 de ani iar de atunci sărbătorile au căpătat un alt farmec pentru ea! La 40 de ani are o superbă fetiță, pe Sofia, care a devenit Universul ei. Mama și fiica s-au pozat lângă bradul de Crăciun și oferă o imagine înduioșătoare. Claudia Neghină este absolut topită după fetița ei căreia îi asortează toate ținutele în ton cu ale sale. “De când am devenit mamă, am început o nouă viață. O viață pe care nu poți să ți-o imaginezi dinainte. Plină de provocări, dar cu atât de multă iubire, care, crește tot mai mult de la o zi la alta! Ipostaza mea favorită: acasă, giugiulindu-mă cu prințesa mea, în pijmale!”, au fost cuvintele Claudiei Neghină care au însoțit pozele de lângă brad, alături de fetița ei, Sofia.

Pentru Paula Seling (43 ani) acestea vor fi primele sărbători din postura de femeie liberă, după ce anul acesta a divorțat de soțul ei, Radu Bucura, după 17 ani de căsnicie. Artista a avut o lună decembrie plină de concerte, un adevărat tur de forță prin țară cu turneul său de colinde, “Colindăm, colindăm”, a filmat și un videoclip și s-a fotografiat lângă brad într-o rochie lungă, superbă, în care arată ca o adevărată prințesă.

Familia Ibacka, de Crăciun
Familia Ibacka, de Crăciun

Andreea Ibacka (37 ani) și Cabral (45 ani) au o familie superbă și fericită, iar bucuria tuturor emană prin toți porii atunci când sunt cu toții lângă brad. Familia Ibacka a realizat o ședința foto de Crăciun, ca în povești iar acesta este rezultatul! “Îmi dau seama că magia noastră nu seamănă cu definiția din dex. Că supradoza de gingășie pe care o întâlnești în general în ședințele foto de sărbători - acelea cu bradul, copiii, cățeii, cadourile, decorațiunile și praful de zâne - la noi e mai mereu altfel. Ibacka style magic. N-am lăsat nici Crăciunul acesta să treacă fără amintiri. Unele pe care fiică-mea deja le-a revendicat. De fapt, le vrea și printate. Ne-a anunțat că-s pozele ei pentru atunci când va fi mare. Și noi bătrâni, mă rog….”, a postat frumoasa soție a lui Cabral pe paginile ei de socializare de pe net.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net