Andrada Popa face sărbătorile în Londra: „Rog să mi se trimită sarmale”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Andrada Popa, 25 de ani, fosta solistă din LaLa Band și actriță în „Pariu cu viață" a revenit în România, după o perioada în care a studiat în Marea Britanie. Andrada Popa a apărut, alături de Smiley, în „Legații" și a lansat câteva piese, pentru ca acum să se înscrie la Eurovision 2023, fiind deja înscrisă, la Selecția Națională”, cu piesa „No Time for Me”.

Click! a stat de vorba cu solista și iată ce am aflat, în exclusivitate, de la ea.

Click: Cum de te ai gândit să participi la Eurovision?

Andrada Popa: Salut! Participarea la Eurovision a fost un gând care m-a măcinat ceva vreme și una dintre cele mai frecvente întrebări primite „Dacă tot ai reprezentat România la Eurovision Junior, de ce nu vrei să încerci și la Eurovisionul mare?” și cred că de acolo a plecat atât ideea, cât și presiunea, pentru că normal că mi-aș dori să pot atinge aceeași performanță pe care a atins-o mini Andrada, în 2008. Un motiv în plus este faptul că anul acesta Eurovisionul se va ține în UK, pe care am ajuns să o consider că o a două casă după cei 5 ani petrecuți acolo la studii. La momentul actual, cel mai mare vis al meu este să reprezint România în „my home away from home”(n.r. casa mea departe de acasă).

Cu cine ai colaborat pentru această piesă?

„No Time for Me” a fost scrisă împreună cu Ciprian Lemnaru. El s-a ocupat de tot ce ține de instrumentație și producție, iar eu m-am ocupat de linie melodică și versuri.

Ai avut mai multe variante pentru Eurovision?

Nu, asta a fost singură varianta pe care am trimis-o. Am petrecut multe zile și nopți bune în studio pentru a ne asigura că sună cum ne-am dori să sune. Eu una, mă emoționez foarte tare de fiecare dată când o cânt, pentru că piesă este povestea mea și sper că cei de acasă să rezoneze cu mesajul ei.

Ai ascultat și celealte piese? Crezi că e alta mai bună decât a ta?

Momentan, nu au fost lansate oficial toate melodiile, deci aș minți dacă aș spune că știu exact cu ce piese concurez. Decizia este, oricum, a celor de acasă, deci soarta noastră stă în mâinile lor.

Multă vreme ai stat în Marea Britanie. Acum unde te afli?

Anul acesta am fost mai mult în România, unde am avut diverse proiecte, dar acum îți scriu răspunsul la întrebarea această din Londra unde voi fi până la sfârșitul anului. În ianuarie, mă întorc în țară pentru pregătirile și repetițiile Eurovision, iar apoi voi fi în Paris unde îmi voi termină studiile de masterat.

Ce alte planuri muzicalei și în teatru ai pentru următoarea perioada?

Am un concert în Londra în seară de revelion pentru care mă pregătesc, iar pentru noul an prioritatea numărul 1 sunt repetițiile pentru finală Eurovision din țară și lansarea oficială a piesei „No Time for Me” cu care voi concura.

Unde vei fi de sărbători și cu cine vei petrece?

Sărbătorile le voi petrece în Londra cu cei apropiați. Rog să mi se trimită sarmale și rog seriozitate!

Ce îți dorești pentru anul viitor?

De ce să te mint, îmi doresc enorm să reprezint România la Eurovision, în Liverpool, la altceva nici nu îmi mai stă capul. După Eurovision, vreau să lansez celelalte piese pregătite și podcastul pe care îl filmez acum în Londra.

Ții legătură cu foști colegi din LaLa Band și Pariu cu viață?

Da, cu unii mai mult, cu alții mai puțin. Cel mai des mă văd cu Alexia Talavutis, cu Costin Cambir, cu care lucrez împreună la Bucharest Playhouse și sper că Bubu să mi se alăture cu tobele la Eurovision.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net