O mai știți pe Andrada din LaLa Band? A lansat o piesă cu un mesaj puternic

Ultima actualizare:
Andrada Popa revine în atenția publicului din România
Andrada Popa revine în atenția publicului din România

Timp de câţiva ani, Andrada Popa a făcut parte din trupa LaLa Band şi a jucat în serialul de mare succes „Pariu cu viaţa”, transmis de Pro TV. Apoi, viaţa i s-a schimbat radical. A plecat la Londra pentru a-şi continua studiile, dar s-a concentrat și pe muzică, lansând un clip nonconformist pentru piesa "Unbreakable".

În anul 2011, Andrada Popa devenea celebră odată cu rolul din „Pariu cu viaţa” şi cu apariţia sa în trupa LaLa Band, unde a cântat vreme de câţiva ani. Apoi, în 2016, tânăra de 22 de ani s-a stabilit în Londra, unde a și lansat recent un  videoclip nonconformist pentru “Unbreakable”, noua ei piesă. Clipul a fost filmat în Londra, împreună cu colegii ei de la secţia de Musical Theatre unde această studiază în ultimul an, iar regia le aparține Isabellei Szanto şi lui Bogdan Zamonea şi aduce în prim-plan diversitatea pe toate planurile și acceptarea de sine.


    Andrada Popa revine în atenția publicului din RomâniaFoto: arhivă personală
Andrada Popa revine în atenția publicului din RomâniaFoto: arhivă personală

“Nu mi se pare normal ca în România anului 2020 încă să fie admisibil abuzul fizic şi mental bazat strict pe culoarea pielii şi orientarea sexuală, iar generaţia noastră să simtă nevoia de a trăi printr-un filtru de Instagram. Depresia şi anxietatea sunt probleme reale pe care de cele mai multe ori le trecem cu vederea din frică de a nu fi etichetaţi. Suicidul este PRIMA cauză de deces a tinerilor din Europa, de cele mai multe ori din cauza depresiei şi a singurătaţii. În loc de “mai slăbeşte”, “nu fi gay” şi alte formulări inadecvate, ar fi mai uşor să ne încurajăm unii pe alţii şi să dăm dovadă de umanitate şi înţelegere faţă de cei care au nevoie de suportul nostru. Trezirea, ţara mea! Suntem în 2020...” a scris Andrada Popa pe rețelele sociale.

Cu ce se ocupă Andrada Popa în Londra

Tânăra s-a mutat în Londra, în 2016, pentru a studia Musical Theatre la London College of Music. În acelaşi timp, a început o colaborare cu cei de la Universal UK şi HBO, Andrada Popa compunând şi înregistrând piese pentru TV şi film. În august 2019 a lansat videoclipul piesei ‘I’ll Be Lovin’ You’, iar în decembrie şi-a făcut apariţia în musicalul ‘Anything Goes’, în regia lui Adam Morley. În 2020, ea va juca într-o nouă producţie muzicală în Londra şi se va focusa atât pe cariera în muzică, dar și pe teatru şi film. 

“A fost visul meu dintotdeauna să mă mut la Londra şi mă simt norocoasă că am avut şansa de a veni aici şi de a studia ceea ce mă pasionează. Am trecut prin multe peripeţii odată cu mutarea, dar m-am acomodat foarte repede cu mediul de aici. Pot spune că am simţit o diferenţă din punct de vedere al culturii şi al mentalităţii. Oamenii de aici sunt mult mai deschişi cand vine vorba de probleme sociale precum sexualitate, sănătate mintală şi încredere în propria persoană. Când nu sunt la facultate sau repetiţii, îmi place să gătesc sau să merg la sală, să văd piese noi de teatru şi musicaluri şi să vizitez muzee şi galerii de artă”, a povestit Andrada Popa în exclusivitate pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
raluca pastrama
image png
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
image
actualitate.net
image
actualitate.net