Copiii vedetelor îl lasă lefter pe Moș Crăciun: „Băiatul cel mare m-a uimit!”

#Exclusiv Click!

Jucării de ultimă generație, farduri, animăluțe și chiar un pian! Copiii vedetelor s-au întrecut pe ei și au încărcat scrisorelele către Moș Crăciun până la refuz, anul acesta! Cadourile o să-l cam lase lefter pe Moș! Acum rămâne de văzut dacă acesta chiar le va aduce pe toate!

cub moș crăciun png

Moș Crăciun vine în Ajun cu tolba plină de cadouri pentru copiii vedetelor! Aceștia au profitat de ocazie și au încărcat la maxim scrisorile către Moș. Își doresc cadouri costisitoare, nu glumă! Click! a aflat cam ce au pus pe listă prichindeii!

Anca Serea: „Moș Crăciun ne găsește, în casa nouă, ce să ne dorim mai mult decât atât!”

Anca Serea și Adrian Sînă au șase copii, așa că Moș Crăciun are ceva de furcă cu ei, căci trebuie să vină cu tolba plină de cadouri! Copiii au fot cuminți și au scris deja scrisorile care sunt înțesate cu dorințe.

Moise vrea o boxă VR, un tamagotchi, bombonane, un lego. Nu erau pe vremea mea așa ceva, asemenea jucării. Toată familia își dorește un câine mare. Ce să mai, mama respiră greu! Avem o pisică salvată de pe stradă pe Noah, dar nu avem câine. Cu câinele ne mai gândim, nu știu ce să zic, negociem, un Border Collie.

"Moise vrea un cățel!" 

Ei știu exact ce-și doresc. Dar, ce pot să mai zic, au fost niște copii cuminți! Noi rinții ne dorim să fim sănătoși, în rest nimic. Casă ne-am luat. Să fim liniștiți, să petrecem mai mult timp împreună. De Crăciun vom face prăjiturele, vom găti tradițional românește, va veni și mama mea la noi.”, a dezvăluit Anca Serea pentru Click!.

Anca Serea se mândrește cu o familie foarte numeroasă. Vedeta are nu mai puțin de șase copii, fiind supra-numită mama eroină în showbiz. Anca are patru copii cu cântărețul Adrian Sînă, Noah, Ava, Moise și Leah, iar David și Sarah, sunt copiii rezultați din primul mariaj al vedetei, cel cu afaceristul Filip Poplingher.

Ela Crăciun: „Fiică-mea vrea farduri, bijuterii! E domnișoară, ce să mai!”

Ela Crăciun are și ea trei copii acasă, o fiică preadolescentă, Aleesia, un fiu adolescent şi un mezin, care merge la grădiniţă. Alessia este, însă, de departe cel mai greu de mulțumit de către Moș. Ea a făcut o listă lungă cu cadouri anul acesta.

Ella Crăciun și fiica ei, Alessia au făcut bradul Sursa Instagram
Ella Crăciun și fiica ei, Alessia au făcut bradul Sursa Instagram

În prima zi de Crăciun mergem la Sinaia, mereu facem acolo, și a doua zi de Crăciun plecăm în Kenya. Lui Moș Crăciun, i-a cerut un ren sau un pinguin de pluș, o tabletă și un telefon! Dar și bijuterii, farduri, că ea e la vârsta la care au început să-i placă gablonțurile”, ne-a spus Ella Crăciun.

Livia Graur și fiica ei, Renata, la brad Sursa: Alina Erimia
Livia Graur și fiica ei, Renata, la brad Sursa: Alina Erimia

Graur: „Renata nu e un copil pretențios!”

Renata ( 9 ani), fiica Liviei Graur, îl așteaptă și ea pe Moș Crăciun, a fost cuminte și nu foarte pretențioasă la capitolul cadouri anul acesta.

În fiecare an, Renata primește cam tot ce-și dorește, dar am noroc că ea nu e un copil foarte pretențios, nu cere lucruri foarte mari și scumpe. Anul trecut a cerut un VR, anul acesta, însă, a cerut mai puțin, nu ceva foarte greu de găsit. Dar, pentru că, e un copil foarte cuminte, Moșul ține cont întotdeauna și îi aduce toi ce-și dorește”, ne-a spus prezentoarea Șitirilor Focus, de la Prima TV.

Maira, fiica Dianei Bart, vrea un pian de la Moș
Maira, fiica Dianei Bart, vrea un pian de la Moș

Diana Bart: „Maira a cerut un pian, e artistă!”

Fetițele Dianei Bart, Maira și Amina, au crescut și văzând cu ochii. Maira are deja 5 anișori și are mari calități de cântăreață. Tocmai de aceea, ea i-a cerut Moșului, anul acesta, un pian!

Maira mea vrea un pian de la Moș Crăciun, îi place tare mult să cânte. Acum să vedem dacă și iese din ea cântăreață. Ea tinde spre domeniul artistic ca mine, a primit chiar o bursă de la școală pe domeniul acesta de artă. Îi place foarte mult și chiar ne uimește. Eu, una, de la Moș vreau haine și cosmetice”, ne-a dezvăluit Diana Bart, prezentatoarea de la „Primii câștigă”.

Cove și familia, echipați de Crăciun Sursa: Facebook
Cove și familia, echipați de Crăciun Sursa: Facebook

Cove: „Noi când eram mici eram mai amărâți!La noi venea Moș Gerilă!”

Și colegul Dianei Bart de la emisiunea „Primii câștigă” ( Prima TV), simpaticul actor Gabriel Coveșeanu are doi băieți acasă. Deși Bogdan, fiul din prima căsătorie a actorului, este măricel, acesta a avut și el ceva cerințe inedite de la Moș.

Copii din ziua de astăzi sunt foarte hotărâți! Ei știu exact ceea ce-și doresc! Îți spun și de unde le poți procura! Acum bomboanele și portocalele sunt de la sine înțelese, astea sunt de Moș Nicolae. Moș Crăciun trebuie să fie ceva mai bogat.

Bogdan e ceva mai mare, face 14 ani în martie. A fost conștiincios și i-a scris și el totuși o scrisoare lui Moș Crăciun. El are înclinații în zona asta, ceva mai tehnică, vrea un telefon nou! Și m-a uimit că vrea niște viniluri cu muzică. E interesant că el își dorește să asculte muzică pe vinil, la pick-up. Merge spre zona de jazz, de rock. M-a surprins!

Când eram eu mic, Moș Crăciun era Gerilă, și era mai amărât așa. Când venea Moșul pe mine la început mă dojenea, ai spart, ai dărâmat. Mie nu-mi mai ardea de nimic, că-mi făcea morală. Erau alte vremuri atunci, posibilitățile erau limitate cumva, dar nu pot să mă plâng, asta a fost copilăria noastră, noi ne bucuram de orice primeam!”, a povestit Cove, nostalgic, pentru Click!.

Cove este căsătorit cu Florentina Ene de mai bine de nouă ani, iar în urmă cu șapte ani aceasta i-a dăruit o minune de băiețel, pe Mihai Răzvan. Actorul mai are, însă, un băiat, Bogdan Matei, dintr-o relația cu fiica lui Carmen Movileanu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
   Ana Porgras s-a accidentat la picior
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net