Gabriela Cristea, desființată! Femeile de pe rețelele de socializare au taxat-o dur: „Măcar când te filmezi pune-ți un sutien”

24 iunie 2024 15:05   Vedete românești

Gabriela Cristea, luată din nou în vizor de un cârcotaș. Obișnuită deja să filmeze timpul petrecut în bucătărie și să împărtășească fanilor detalii despre cum i-a fost ziua și ce a decis să gătească, vedeta de televiziune s-a ales cu o remarcă destul de neplăcută. 

Pe contul personal de Facebook, Gabriela Cristea împărtășește cu fanii diverse momente din bucătărie. Știm deja că este pasionată de gătit și mereu are grijă să asigure mâncare familiei, însă „ochii critici” o taxează pentru orice. Recent, o urmăritoare a criticat-o pentru faptul că nu purta sutien în timp ce gătea și a pus imaginile cu pricina pe internet. 

Gabriela Cristea, „certată” pentru vestimentația purtată în bucătărie 

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa - Capriciile Iubirii” obișnuiește să se filmeze purtând și haine de casă, purtând și ținute elegante. În majoritatea videoclipurilor sale apare îmbrăcată în haine lejere, răcoroase, de multe ori fără a purta sutien. 

Într-unul dintre cele mai recente clipuri video postate în social media, Gabriela Cristea se filma în timp ce pregătea o salată de vinete și le povestea fanilor cum a decurs încă o zi caniculară. 

O internaută nu a putut trece peste faptul că vedeta purta o rochiță de vară, lejeră, renunțând la sutien.

„Măcar când te filmezi pune-ți un sutien pentru a te prezenta într-un mod agreabil. Iar castronul acela este din plastic alimentar, are sigla pentru alimente? Nu ai castroane din sticlă sau porțelan?” - a fost comentariul cu pricina. 

Pe lângă acestea, au mai apărut altele prin intermediul cărora oamenii au evidențiat mai multe aspecte pe care ei le găsesc nepotrivite, precum faptul că „minimizează tot ce ține de mâncare”. 

„De ce minimizezi mereu tot ce ține de mancare: un strop de maioneza, o felie de pâine, un bol de cireșe? Da' puțin mai mâncați! Ceva nu se potrivește cu imaginea”; 

„Tot ce spui și faci, cu gătitul și basmele cu organizarea ... sunt penibile. Chiar nu îți dai seama. Ai fi apreciată mai mult dacă ai fi modestă și... este mult de spus, ești ca o avalanșă, în final te vei spulbera singură, uimită vei fi” - au mai fost o parte din comentariile primite de vedetă.

Mai multe