Gabriela Cristea a dat de pământ cu o internaută care a jignit-o: „De ce să las pe cineva să mă facă balenă?”

Gabriela Cristea, una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune românești, pune la punct orice persoană care îndrăznește să dea dovadă de răutate gratuită, jignind-o pentru felul în care arată. Totul a început în timpul unui live făcut de vedetă pe rețelele de social media, prin intermediul căruia a dorit să aibă cu fanii ei discuții legate de postul intermitent. 

Gabriela Cristea / foto: Social media
Gabriela Cristea / foto: Social media

Faptul că în ultimii ani a luat câteva kilograme în plus i-a determinat pe mulți urmăritori de-ai vedetei să lanseze diverse comentarii răutăcioase legate de aspectul său. Elegantă din fire, Gabriela Cristea mereu și-a găsit cuvintele potrivite pentru a oferi o replică. 

Gabriela Cristea, jignită de o internaută 

În urmă cu ceva timp, soția lui Tavi Clonda le mărturisea fanilor faptul că dorește să înceapă postul intermitent, însă nu din dorința de a slăbi, ci din dorința de a-și da o resetare organismului. 

Zilele trecute a făcut un live în social media prin care și-a dorit să aibă discuții cu fanii ei, să le răspundă anumitor întrebări și să facă un schimb de informații. La un moment dat, o internaută a simțit nevoia de a-i adresa o jignire gratuită, pe care Gabriela Cristea nu a trecut-o cu vederea, dimpotrivă, a taxat-o extrem de dur. 

„Ce balenă ești”, a spus o internaută.

„Mulțumesc, la fel. Ești drăguță. Nu mai accept să mă jignească nimeni. De ce să las pe cineva să mă facă balenă? Nu știu ce își închipuie oamenii, că pot să accept așa orice? Orice mârlănie și mitocănie. Duduia aia crede că mie-mi place să fiu așa grăsană, babană. Nu îmi place, dar nu am ce face, că sunt situații și situații și e foarte urât să jignești oameni, mai ales pentru aspectul fizic. Dacă nu îți place, mută-te la alta care e mai bună și mai deșteaptă decât mine.”, a răspuns Gabriela Cristea în online.

image
image
image
image
image
image
poza1 jfif
Banner Oana Turcu
Gica si Marilena Hagi Captura Orange Sport jpg
Banner Emily Burghelea
Banner Mihai Traistariu
1 rihanna foto bun jpg jpeg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shuttestock jpg
Banner înmormântare Ileana Stana Ionescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net