Probleme pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Nu le-a venit să creadă ce au văzut în fața ochilor

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au confruntat cu mari probleme în decursul zilei de ieri, din cauza ploilor care au invadat Bucureștiul. Vedeta de televiziune a împărtășit totul cu fanii ei, postând un clip video pe rețelele de socializare. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda / foto: Social media
Gabriela Cristea și Tavi Clonda / foto: Social media

De-a lungul anilor, atât Gabriela Cristea cât și Tavi Clonda au devenit extrem de activi pe rețelele de socializare, acolo unde postează diverse momente din viața lor. Cel mai recent dintre ele a fost unul neplăcut, întrucât aceștia s-au trezit cu casa inundată. 

Gabriela Cristea: „A căzut și curentul”

Codurile de vremea rea din ultimele zile au făcut ravagii în mai multe colțuri ale țării, mai ales cantitățile mari de apă. Cu aceeași problemă s-a confruntat și Gabriela Cristea, care pe contul personal de Facebook le-a mărturisit fanilor faptul că și casa ei a fost inundată. 

„A venit potopul, fraților. Am pus ligheanul ca pe vremea lui mam’ mare. A curs apă peste tot. Mă sună vecinii „ce ați pățit, cum ați pățit?” A venit potopul. Bărbatul meu a făcut curățare la piscină, a pus apă proaspătă. Nu mai pot, eu în continuare nu pot să mă mișc din cauza pneumoniei. Noroc că se ocupă el și strânge tot ce trebuie strâns. Am închis toate geamurile, ne sufocăm de căldură în casă că e umezeală. A căzut și curentul ca să fie treaba treabă.”, a povestit Gabriela Cristea. 

„Am închis tot pe sus pe la noi”

Furtuna de ieri a inundat curtea și chiar casa vedetei și a răsturnat mai multe obiecte, însă ea și soțul ei au reușit să gestioneze situația cu calm. 

„La noi s-a anunțat abia mâine, aveam avertizare și uite că ne-a luat astăzi pe nepregătite. Am strâns tot. Am închis tot pe sus pe la noi. Vai, a plouat și în camera fetelor. După ce am alergat în toată casa, să strângem, să punem, ideea e că bine că s-a întâmplat acum, că suntem cu casa în reparații, ca să știm pe unde trebuie reparat.

După ce ne-a alergat toată ploaia asta, ne-am liniștit și noi. E piscina plină ochi. Dar s-a făcut un pic de răcoare. Se mai întâmplă și din astea, fraților, atunci când stai la casă.”, a mai spus prezentatoarea TV.

image
image
image
image
image
image
Banner Kira Hagi
poza1 jfif
Banner Oana Turcu
Gica si Marilena Hagi Captura Orange Sport jpg
Banner Emily Burghelea
Banner Mihai Traistariu
1 rihanna foto bun jpg jpeg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shuttestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net