Gabriela Cristea, concediată printr-un mesaj: „M-a anunţat printr-un SMS că ....”

Deși în prezent este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV, Gabriela Cristea a trecut și prin momente mai puțin plăcute. Cu ceva ani în urmă, vedeta a fost dată afară de la locul de muncă, fiind anunțată de conducere printr-un simplu mesaj.

Gabriela Cristea, dată afară printr-un simplu SMS / foto: arhiva Click!
Gabriela Cristea, dată afară printr-un simplu SMS / foto: arhiva Click!

Gabriela Cristea este o prezență constantă pe micul ecran și se bucura de succesul pe care îl are. În trecut, însă, vedeta a trecut printr-o experiență umilitoare. Între anii 2007 și 2018, înainte de a intra în trustul Intact, a avut o colaborare de aproape 11 ani cu cei de la Kanal D.

În 2012, prezentatoarea a dispărut pentru prima oară din grila de programe Kanal D. Totul a început de la emisiunea „Noră pentru mama”, unde a prezentat mai multe sezoane. Ulterior, formatul a fost preluat de Antena 1, sub numele de „Mireasă pentru fiul meu”. Acela a fost și momentul de cumpără pentru Gabriela Cristea. A aflat că șefii deciseseră să o dea afară printr-un simplu SMS.

Gabriela Cristea: „M-a anunţat printr-un SMS că ....”

„După mai bine de 5 ani în care am fost motorul acestei televiziuni, conducerea m-a anunţat printr-un SMS că preferă în locul meu pe cineva mai ieftin”, afirma Gabriela Cristea, la acel moment.

În ciuda loviturii uriașe pe care a primit-o, Gabriela Cristea a reușit să depășească momentul. A reluat colaborarea cu postul TV în 2013 și a început să prezinte emisiunea „Te vreau lângă mine”, format ce fusese prezentat anterior de Niculina Stoican şi de Viorica de la Clejani. Cinci ani mai tărziu, însă, a încheiat definitiv colaborarea cu Kanal D și s-a alătura trustului Intact Media Group.

Ulterior, în 2023, prezentatoarea TV prezenta emisiunea TV „Mireasa – Măștile Iubirii”, o combinație între show-urile matrimoniale „Mireasa”, de pe Antena 1, și „Mireasa – Capriciile Iubirii”, de pe Antena Stars. A prezentat, de asemenea, „Te iubesc de nu te vezi”, format cu care, de altfel, și-a început colaborarea cu Antena Stars, în 2018.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
emily burghelea jpg
Locația, florile și logistica au fost cel mai greu de realizat la nuntă Andei Adam cu Joseph Adam
Banner dependenți păcănele
cristina vasiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net