Ritualul pe care ar trebui să-l faci pentru a-ți debloca stagnarea profesională și a-ți găsi un nou loc de muncă

Energiile care ne înconjoară sunt esențiale pentru bunăstarea noastră: fie că este vorba de a avea bani, de a îmbunătăți sănătatea, de a atrage noroc sau abundență. Dar pentru ca acest lucru să fie prosper, trebuie să ne canalizăm vibrațiile și să le îndreptăm către persoana noastră. O modalitate eficientă de a face acest lucru este printr-un ritual. În acest caz, vă vom spune cum să dezvoltați unul care vă va debloca energiile și vă va permite să găsiți de lucru pentru a vă îmbunătăți veniturile financiare.

bani. Foto: Shutterstock.
bani. Foto: Shutterstock.

Doar cu un singur ingredient poți să-ți schimbi viitoarea carieră și să ai un loc de muncă nou. Potrivit Feng Shui, acest ritual ar trebui făcut cu usturoi, deoarece este vorba despre un superaliment care este și un talisman pentru energiile pozitive. Probabil că ai niște usturoi în bucătărie, deoarece este un aliment versatil, gustos și plin de nutrienți, iar astăzi îl vei folosi în uz ezoteric.

Originea acestui ritual antic datează de secole, ba chiar se crede că era folosit în Egiptul antic pentru a atrage bani dar și pentru a alunga prevestirile rele și a proteja de ochiul rău. Indiferent de utilizarea sa, eficacitatea acestei tehnici va depinde foarte mult de credința pe care o ai în energii și în dorința de a prospera în viață.

Cum să deschizi ușile unui nou loc de muncă datorită ritualului usturoiului?

În primul rând, trebuie să știți că acest ritual trebuie făcut întotdeauna luni, întrucât este tocmai prima zi a săptămânii, înseamnă începutul a ceva nou și reprezintă prima zi de muncă pentru milioane de oameni. 

Pentru a-ți găsi un loc de muncă și a-ți schimba direcția profesională ar trebui să cauți coji de usturoi, nu neapărat întregul bulb. Cojile a 5 usturoi vor fi suficiente. Acestea trebuie puse într-o tigaie și aprinse pe aragaz, astfel încât să ardă. În timp ce ard, trebuie să repetați următoarea frază: „Vreau să vină mai multă muncă în această casă, vreau să vină mai mulți bani în această casă”. În câteva zile vei primi o ofertă de muncă șocantă grație ritualului usturoiului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net