Ritualul de iubire pe care să-l faci de Ziua Îndrăgostiților. Îți va aduce noroc în relație

Un mod fascinant de a sărbători dragostea și de a atrage norocul în iubire este prin practicarea unui ritual de dragoste special. Acest ritual nu doar împărtășește energii pozitive, ci și aduce o aură magică relației tale. Iată ritualul de iubire pe care să îl faci chiar de Ziua Îndrăgostiților. Îți va aduce mult noroc.

Ritualul de iubire pe care să-l faci de Ziua Îndrăgostiților
Ritualul de iubire pe care să-l faci de Ziua Îndrăgostiților

Ritualul de iubire pe care să-l faci de Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților, cunoscută și sub numele de Sfântul Valentin, este sărbătorită în fiecare an pe 14 februarie, ocazie în care cuplurile își exprimă afecțiunea și dragostea reciprocă. Cu o istorie plină de mituri, legende și influențe culturale, această zi specială a devenit un prilej universal pentru manifestările romantice. 

Conform foreverconscious.com, acest ritual poate fi folosit pentru orice lucru îți dorești să se dezvolte frumos în viața ta, pornind de la bani, la relația de cuplu.

Scrie-ți intenția pe o bucată de hârtie folosind următorul format:

Plantez această sămânță de _______________ pe care intenționez să o ajut să se hrănească și să crească în _______________. Îi cer Divinității să mă ajute să mă ghideze pentru a face pașii necesari și să se asigure că totul se desfășoară cu gândul la binele meu cel mai înalt."

Aprinde o lumânare și așaz-o lângă un bol mic cu apă curată. Îndoaie bucata de hârtie și ține-o aproape de inimă în timp ce meditezi sau își repeți în mod continuu afirmația pozitivă.

Când simți că intenția ta este cu totul asumată, aruncă foaia de hârtie în apă. Ieși afară și plantează hârtia în pământ, acoper-o cu pământ și toarnă apa deasupra. Renunță la toate grijile legate de cum va crește sămânța ta și oferă un moment de apreciere și mulțumire Universului. Acest ritual poate fi folosit pentur diferite dorințe: fie că vrei să îți întărești relația de cuplu, fie că vrei să atragi persoana potrivită, manifestarea pozitivă a gândurilor poate aduce multe beneficii.

Ca această intenție să se materizalizeze este nevoie să ai încrede că, pur și simplu, se va întâmpla. Nu te gândi cum și în ce fel, lasă aceste detalii în mâna Universului și lasă-te surprinsă! Ai putea avea parte de un cadou minunat de la energiile cosmice. 

Legenda de Valentine’s Day

Unul dintre cele mai cunoscute relatări datează din timpul domniei împăratului roman Claudius al II-lea, care a interzis căsătoriile pentru tinerii soldați, considerând că bărbații necăsătoriți erau mai buni luptători. Valentin, un preot creștin, a sfidat interdicția și a continuat să săvârșească căsătorii în secret. A fost executat pentru această sfidare și, potrivit legendei, a trimis o scrisoare de dragoste din închisoare către fiica gardianului său, semnată cu „De la Valentin, al tău."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net