Cât costă vacanţa de Ziua Îndrăgostiţilor! Cele mai bune oferte de Valentine's Day

Ultima actualizare:

Februarie este luna iubirii, luna îndrăgostiţilor, pentru că are două mari sărbători dedicate: Valentine’s Day pe 14 februarie (care pică într-o zi de miercuri) şi Dragobetele pe 24 februarie (sâmbătă). Hotelierii s-au pregătit cu oferte „răsfăţate”, ca să îi primească cum se cuvine pe îndrăgostiţii care vor să îşi celebreze dragostea într-un peisaj romantic.

De Ziua Îndrăgostiţilor, sunt oferte la munte pentru toate buzunarele
De Ziua Îndrăgostiţilor, sunt oferte la munte pentru toate buzunarele

Cât costă vacanţa pe litoral, de Ziua Îndrăgostiţilor

Cele mai multe oferte sunt în staţiunea Mamaia, informează adevarul.ro. „Hotelul nostru oferă pachete pentru toată luna februarie, incluzând, bineînţeles Valentine’s Day şi Dragobetele. Preţul unui sejur de două nopţi porneşte de la 590 de lei şi include micul dejun, 10% discount la restaurantul nostru, iar la venire turiştii vor fi întâmpinaţi cu aranjamente romantice în cameră şi vor primi din partea noastră bomboane şi vin. De asemenea, dacă vor dori să îşi prelungească sejurul vor beneficia de tarif special pentru nopţile suplimentare”, a declarat Elena Drăghici, şef recepţie la Hotelul Sulina din staţiunea Mamaia.

La Iaky, hotelul lui Hagi, preţul sejurului de două nopţi începe de la 1.950 de lei. „În pachet sunt incluse micul dejun, o cină specială cu muzică live şi premii pentru data de 24 februarie şi acces la spa-ul din complexul nostru. De asemenea avem preţuri speciale la tratamente în doi, cum ar fi masajul de relaxare cu ulei cald de ciocolată”, a declarat Costina Ciorbaru, reprezentantul hotelului Iaky din staţiunea Mamaia.

„Preţul pachetului nostru porneşte de la 1.850 de lei pentru două nopţi şi include o cină specială cu muzica live, micul dejun, dar şi oferte la centrul spa, iar îndrăgostiţii vor avea parte de o primire specială cu vin şi fructe”, a spus Raluca Dumitraşcu, reprezentantul hotelului de cinci stele Vega.

Vacanta în Delta Dunării

Un luxos complex de 5 stele oferă pachete de Dragobete cu preţuri de la 1.100 de lei pe noapte, preţ ce include micul dejun şi bineînţeles cina romantică, în timp ce pachetul premium costă 2.800 de lei pe sejur şi include pe lângă cazare şi masaje de relaxare în doi, cadouri de bun venit, micul dejun, cina şi reduceri la excursiile în Deltă. Dacă vă doriţi însă să vă personalizaţi singuri escapada romantică în Delta Dunării există şi alte oferte.

„Preţul unei nopţi de cazare în pesiunea noastră e de 220 de lei pe cameră. Turiştii noştri preferă să se plimbe şi să exploreze şi alte zone ale Deltei Dunării, însă dacă doresc să servească masa la noi, în regim de demipensiune, costul e de 110 lei. Excursiile din Deltă costă între 80 şi 100 de lei, în funcţie de distanţă, de timp şi de traseu”, a declarat Corina Davidov, reprezentata pensiunii Perla Sulinei.

Puteți alege un hotel cu SPA unde să vă răsfățați
Puteți alege un hotel cu SPA unde să vă răsfățați

Ziua Îndrăgostiţilor pe Valea Prahovei

La un hotel de patru stele din staţiunea Sinaia, pentru o escapadă romantică la munte, un cuplu va plăti pentru două nopţi 1.650 de lei, în perioada 9-11 februarie sau 16-18 februarie. În schimb, pentru perioada 23-25 februarie, pentru acelaşi sejur, se va achita doar 1.300 de lei. Pachetul include cazare în cameră dublă, mic dejun - bufet suedez, cină romantică. Îndrăgostiţii vor avea parte şi de petale de trandafir în cameră, o cutie cu bomboane, două masaje de relaxare pe sejur (30 minute), două masaje faciale pe sejur (15 minute) şi acces la Spa - piscină, saună şi salină.

La un hotel de patru stele din Buşteni, un sejur romantic pentru două persoane, de două nopţi, pe timp de weekend, costă 1.290 de lei. Îndrăgostiţii vor fi cazaţi într-o cameră dublă cu balcon şi vedere la munte, cu mic dejun inclus. Vor beneficia şi de o sticlă de spumant în cameră, o cină romantică sau de o vizită la Castelul Cantacuzino.

La un hotel de patru stele din Azuga, de Ziua Îndrăgostiţilor, pentru o noapte de cazare într-o cameră dublă se va achita suma de 990 de lei. Pachetul include: aranjament cu petale şi vin spumant în cameră, cină romantică, acces la piscină, jacuzzi, saune şi 10% discount la terapiile corporale.

La un hotel de patru stele din Predeal, îndrăgostiţii vor plătit 780 lei/zi pentru un pachet romantic, oricând în perioada 13 februarie – 10 martie. Oferta cuprinde: cazare cameră cu jacuzzi, mic dejun, petale de trandafir, lumânări, spumă de baie, şampanie sau ciocolată. La un hotel de trei stele, un cuplu trebuie să scoată din buzunar pentru două nopţi, în perioada 16-18 februarie, suma de 540 de lei cazare în cameră dublă.

Cazare de lux pe Transfăgărășan
Cazare de lux pe Transfăgărășan

Transfăgărășan

Pachete turistice speciale sunt pregătite și în Argeș pentru Ziua Îndrăgostiților. Pe Transfăgărășan, la Valea cu Pești, hotel de patru stele, pentru momente de neuitat de ziua iubirii, se va scoate din buzunar pentru două nopți suma de 1.390 de lei. Este inclus: mic dejun, acces spa și cină romantică specială. Oferta este valabilă atât pentru weekendul 9-11 februarie, cât și pentru 23-25 februarie, de Dragobete. Îndrăgostiții vor avea parte și de o petrecere cu muzică și dans, plus o sticlă de vin și bomboane în cameră.

La SPA de  Ziua Îndrăgostiţilor

n stațiunea Călimănești - Căciulata, mare parte dintre unitățile de cazare sunt dotate cu piscine cu apă termală. Prețurile variază între 260 de lei și 3.000 de lei/sejur. În funcție de pachet, și aici turiștii se pot bucura de cine festive, plimbări cu barca pe Olt, acces la spa, piscine, parc acvatic. Cel mai scump pachet turistic de Valentine´s Day într-o stațiune balneară este la Olănești – 5.022 de lei/două nopți pentru o cabană cu șase camere. La Băile Govora, ofertele pornesc de la 350 de lei, iar cel mai scump pachet își dublează tariful la final de săptămână. Cea mai mare cerere a fost pentru hotelurile de lux (837 lei - 1.167 lei/sejur/două persoane) din Călimănești sau Govora (1.960 de lei în weekend). La alte unități de cazare extrem de apreciate prețurile variază între 470 și 960 lei.

400 de euro, un sejur la Hotelul de Gheață
400 de euro, un sejur la Hotelul de Gheață

La celebrul „Hotel de Gheață” de la Bâlea Lac, din Sibiu, nu mai există nici o disponibilitate pentru perioada 13 – 15 februarie, în schimb mai aveți o șansă pentru perioada 16 – 18 februarie, când un sejur costă 400 de euro/două persoane, iar de Dragobete, 23 – 25 februarie, tariful scade la 350 de euro. Aici s-a anunțat recent cel mai mare strat de zăpadă din Munții Făgăraș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net