Iuliana Luciu revine la TV! În ce emisiune va apărea sexy diva: „Eu mă consider una dintre puținele...”

Ultima actualizare:

Iuliana Luciu revine la TV! Sora Nicoletei Luciu va apărea într-o emisiune îndrăgită la Antena 1 și a oferit primele declarații despre această participare. Deși a avut apariții mai rare în ultima perioadă, formatul emisiunii i se potrivește perfect, mai ales că nu este prima dată când participă la acest show.

Iuliana Luciua revine la TV! În ce emisiune va apărea sexy diva
Iuliana Luciua revine la TV! În ce emisiune va apărea sexy diva

Iuliana Luciu revine la TV! În ce emisiune va apărea sexy diva

În ediția „Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea!" va fi  Iuliana Luciu, alături de Shondy, Romică Țociu și Cornel Palade. În timp ce pentru Shondy este prima apariție în acest show, Iuliana Luciu nu este la prima experiență și a primit chiar laude din partea lui Nea Mărin.

Iuliana Luciu a avut numeroase roluri ca actriță și diverse posturi în televiziune de-a lungul carierei sale. La doar 18 ani, a debutat pe marele ecran într-un film alături de Vacanța Mare. Recent, și-a descoperit o nouă pasiune pentru muzică și acum mixează în cluburi, surprinzând pe toată lumea cu această nouă direcție.

Acum, fanii o vor putea vedea din nou la TV pe frumoasa soră a Nicoletei Luciu, după o lungă pauză. 

Iuliana Luciu a mai participat în trecut la această emisiune, iar Nea Mărin are numai cuvinte de laudă pentru ea. „Mă consider una dintre puținele invitate care s-au înțeles mereu bine cu Nea Marin”, a declarat sora Nicoletei Luciu.

Nea Marin nu s-a ferit că confirme cele spuse de frumoasa vedetă și chiar a declarat că este singura din showbiz căreia nu a avut ce să îi reproșeze datorită caracterului său foarte frumos și a seriozității de care a dat dovadă de-a lungului show-ului. Cel mai probabil, nici de data aceasta nu va dezamăgi!

,,Iuliana este singura despre care nu am avut niciodată ce să comentez. Este o fată foarte educată, muncitoare și serioasă!”, a declarat Nea Marin despre Iuliana Luciu.

Deja mă gândesc cum va fi săptămâna aceasta alăuri de ei, dar un lucru știu sigur: ne vom distra pe cinste!”, a mai spus Nea Marin despre restul participanților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
banner irinel si irina columbeanu png
Banner Zannidache
cub cub mircea solcanu png
netflix pixabay jpg
banner bordea png
banner Christian Sabbagh png
3 monica pop jpg jpeg
andrei voica masterchef 22452500 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net