De-a râsul-plânsul! Liviu Vârciu, ajuns din greșeală în casa rudelor Adelinei Pestrițu: „Mamă, nu mai scap toată viața mea!”

Liviu Vârciu a avut parte de o pățanie de zile mari, în timp ce se afla în cadrul emisiunii „Poftiți pe la noi”. Însoțit de Jean de la Craiova și Iuliana Luciu, cei trei au plecat în satul în care filmau, pentru a face rost de alimentele de care aveau nevoie. Întâmplare sau nu, cert este că actorul a nimerit în curtea unchilor fostei sale soții, Adelina Pestrițu. 

Liviu Vârciu a ajuns la rudele fostei neveste / foto: Colaj Click!
Liviu Vârciu a ajuns la rudele fostei neveste / foto: Colaj Click!

Pe TikTok a devenit virală o secvență mai veche din cadrul emisiunii lui Nea Marin, care îl ilustrează pe Liviu Vârciu în curtea rudelor Adelinei Pestrițu. Pe cât de incomodă a părut a fi situația pentru el, pe atât de amuzantă a fost pentru cei care-l însoțeau.

Liviu Vârciu: „Pestriți, dar neamuri cu mine” 

Mai în glumă, mai în serios, vedeta a fost nevoită să țină piept situației stânjenitoare și să reușească să poarte un dialog cu fostele sale rude. În ciuda faptului că niciodată nu și-ar fi imaginat că o astfel de situație i se poate întâmpla, Liviu Vârciu a avut mai multe reacții de-a dreptul savuroase: 

„Am nimerit la mătușă-mea și la unchi-miu, pe care nu i-am văzut niciodată în viața mea. Dar care, ce crezi? Sunt neamuri cu mine. „Pestriți”, dar neamuri cu mine (...). Mamă, mamă, nu mai scap toată viața mea!”, a mărturisit Liviu Vârciu, mirat de ipostaza în care se afla. 

La testimoniale, Iuliana Luciu făcea haz de necaz și punea paie pe foc: 

„Nu pot să-mi dau seama, din toate casele și locurile în care puteam să mergem, am nimenir fix unde-și dorea Liviu. Atât de entuziasmat era, că a ajuns în sânul fostei lui familii.”

S-au iubit pătimaș, dar s-au despărțit scandalos!

Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu s-au cunoscut în vara anului 2008, la nunta artistei Andreea Bănică. Dragoste la prima vedere, totul bine și frumos, mutându-se împreună chiar la o săptămână după ce s-au îndrăgostit fulgerător. 

Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu s-au căsătorit pe 14 februarie, 2009
Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu s-au căsătorit pe 14 februarie, 2009

În anul 2009, chiar de Ziua Îndrăgostiților, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. În primăvara anului 2010, cei doi semnau actele de divorț. 

De acolo până la un scandal mediatic, presărat cu împăcări și despărțiri, nu a mai fost decât un pas. În acea perioadă, Adelina ne declara că motivul separării lor a fost lipsa maturității, de care ambii dădeau dovadă. 

„Motivul e unul cât se poate de simplu: ne-am dat seama că nu ne-am maturizat îndeajuns încât să putem avea o relaţie. E vorba despre lipsa de maturitate.”, ne mărturisea, în exclusivitate, Adelina Pestrițu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net