Nicoleta Luciu a intrat în reparații capitale. Vedeta și-a făcut noi intervenții estetice. Cât a scos din buzunar?

Nicoleta Luciu (43 de ani) a ajuns din nou la medicul estetician! Motivul? Vedeta este foarte atentă la imaginea sa, prin urmare are mare grijă ca pielea sa să arate perfect. Și...când vine vorba de frumusețe, vedeta se pare că nu se uită la bani. Pentru că diva noastră a fost recent și și-a făcut mai multe intervenții non-invazive, la o clinică din Capitală, cum ar fi estomparea ridurilor, a cearcănelor, dar și un tratament pentru un ten mai ferm și luminos.

„Vrei să știi secretul unui ten mai tânăr și mai ferm? Ați auzit de hifu? Acest tratament folosește tehnologia ultrasunetelor, pentru a vă oferi o piele impecabilă, fără intervenție chirurgicală sau timp de recuperare”, le-a spus Nicoleta Luciu, într-un filmuleț postat pe contul său de socializare.

Pe lângă asta, în postarea făcută de către clinica la care a fost, putem vedea că vedeta a ales să apeleze la acid hialuronic pentru umplerea cearcănelor, pentru îmbunătăți aspectul pielii din zona ochilor, dar și la terapia vampir, un tratament estetic ce oferă pielii un aspect mai tânăr și mai revigorant.

Luciu, adepta intervențiilor estetice

La finalul anului trecut, Nicoleta Luciu alegea să își facă alte intervenții estetice la nivelul feței.

„Nicoleta și-a făcut la noi, la clinică, mai multe intervenții estetice, la nivelul feței, cum ar fi: hidroxiapatită de calciu în pomeți și mandibulă, botox în zona frunții, între sprâncene și în zona ochilor. De exemplu, cu acidul hialuronic și-a făcut o rinocorecție la nas care dă senzația de nas în vânt, plus că i-am lucrat și în zona bărbiei unde i-a fost pus tot acid hialuronic. Toate aceste proceduri pe care le-a făcut au durat în jur de 40 de minute și o vor ține în jur de opt – zece luni, iar ca și cheltuială, Nicoleta a scos din buzunar 3.500 de lei”, spunea pentru Click!, Carmen Istrate, medic estetician de profesie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net