Cum stă Nicoleta Nucă cu romantismul: „Nu suntem foarte...”

#Exclusiv Click!

Nicoleta Nucă (30 de ani) nu este ahtiată după luna iubirii care e aproape de final. Cântăreața e de părere că nu trebuie să ai un motiv ca să îți poți sărbători dragostea și relația cu partenerul. Nicoleta Nucă ne-a dezvăluit astfel faptul că nu este deloc o persoană romantică, dar asta nu înseamnă că nu împărtășește mici gesturi de iubire cu partenerul său de viață, Alex.

Nu îmi place neapărat această lună a iubirii, nu înțeleg sensul! Să fie o zi sau două zile pe an în care să sărbătorești forțat iubirea! Iubirea trebuie să fie constant, în fiecare zi, într-o măsură sau alta, prin anumite gesturi care alimentează o relație! Noi nu suntem foarte siropoși, eu nu sunt deloc romantică, dar ne demonstrăm iubirea prin alte modalități, gesturi de iubire foarte pe stilul nostru.

Pentru mine limbajul iubirii este să fac lucruri pentru persoana dragă. De exemplu nu îmi place să gătesc, dar o fac pentru el! Ne completăm!", ne-a spus cântăreața care, s-a bucurat de faptul că acum câteva săptămâni a fost în Italia, la Roma, la premiera filmului Sicilian Holiday în care joacă, iar atunci s-a văzut și pentru prima oară pe marele ecran. Nicoleta Nucă are în acest film rolul unei românce care își dorește să ajungă artistă.

M-am bucurat foarte mult atunci când m-am văzut pentru că nu s-a activat latura mea autocritică, asta e tendința mea în general. Am reușit să mă uit ca un spectator la ceea ce se întâmplă și să îmi dau seama că mi-a ieșit foarte bine ceea ce a trebuit să fac. Am încercat să mă detașez și să fiu obiectivă! Mi-a plăcut!", ne-a povestit Nicoleta Nucă, după ce s-a văzut pentru prima oară în rolul ei din Sicilian Holiday.

La 30 de ani și-a propus să nu mai aibă așteptări

La începutul acestui an, artista a împlinit 30 de ani și speră ca de acum încolo să devină și să fie mai înțeleaptă.

„Mi-am propus să nu mai am așteptări exagerate de la mine și de la oamenii din jurul meu! Să învăț să mă accept pe mine cum sunt, să învăț să mă înțeleg, să învăț să accept oamenii din jurul meu care nu sunt în totalitate pe standardul meu și să trăiesc lucrurile din aproape în aproape, să mă bucur de toate lucrurile”, s-a mai confesat artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net