Nicoleta Nucă: „Nu renunț la numele meu după căsătorie!” Ce se întâmplă cu nunta din Capri?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nicoleta rămâne tot Nucă și după căsătoria cu toboșarul Alex Ursache! Solista din Republica Moldova își va păsta numele cu care s-a consacrat și după nunta din Capri, pe care a plănuit-o de anul trecut, dar care a intrat deocamdată în impas.

Nicoleta Nuca
Nicoleta Nuca

Nicoleta Nucă și toboșarul Alex Ursache au ceva ani de când sunt împreună. Povestea lor de dragoste durează de peste cinci ani, iar, anul trecut, solista de peste Prut a fost cerută de soție tocmai la Istanbul.

După cererea romantică în căsătorie din luna iulie 2022, de pe Bosfor, Nicoleta și Alex și-au propus ca anul acesta să facă și nunta, tot peste graniță, mai precis pe faimoasa insulă Capri, din Italia.

Nicoleta a trăit mai mulți ani în Italia, așa că ar fi în elementul ei pe Coasta Amalfitană. Uite, însă, că anul 2023 a venit, iar solista tot amână marele eveniment. Se pare că nu emoțiile sunt de vină, ci unele probleme organizatorice.

„Nu am amânat ceva ce nu am planificat!”

Nu am amânat, pur și simplu noi ne trăim momentul, ca să zic așa, iar când o fi să facem nunta o vom face. Nu pot să zic că am amânat ceva ce nu am planificat. Nu poți să zici că am amânat ceva ce nu a existat acolo în calendar bătut în cuie. O vom face la momentul potrivit, atunci când vom simți că e cazul, la momentul și contextul potrivit, atunci când vom găsi locația potrivită.

Am rămas în continuare același plan cu Italia, cu sudul Italiei mai exact, Coasta Amalfitană. Momentan suntem în căutări în privința locației, nu m-am hotărât nici măcar ce rochie aș vrea”, a declarat Nicoleta Nucă, pentru Click !

„Mireasă ești doar o dată în viață!”

Nicoleta a mai dezvăluit că nu va renunța la numele ei după căsătoria cu Alex Ursache.

La numele meu nu voi renunța, voi avea două nume. În rest, nu cred că se va schimba mare lucru pentru că suntem împreună de atâta timp, ne cunoaștem atât de bine, stăm și împreună.

Eu nu am hotarât încă ce vreau de la mine ca mireasă. Pentru că mireasă ești o singură dată în viață. Dacă ar fi după mine aș vrea 20 de rochii diferite. Și, la urma urmei, nu se shimbă mare lucur prin căsătorie, se schimbă doar o foaie pe care ți-o eliberează Starea Civilă și cam atât”, ne-a mai spus Nicoleta Nucă.

Cine este Nicoleta Nucă?

Nicoleta Nucă ( în ârstă de 28 de ani) s-a născut la Chișinău, în Republica Moldova,. Solsita de peste Prut a devenit faimoasă în urma participării ei, în 2014, la concursul de talente „X Factor” (de la Antena 1).

Mentorul ei a fost nimeni altul decât celebrul Ștefan Bănică junior, cu ajutorul căruia Nicoleta a și reușit să ajungă chiar până în gala show-ului de talente. Cântăreața a participat, ulterior, și la show-ul de la Kanal D, „Bravo, ai stil!”, însă nu a mers prea departe în competiție.

Nicoleta Nucă formează un cuplu de peste cinci ani de zile cu toboșarul Alex Ursache, cu care s-a mutat împreună. Cei doi s-au întâlnit la o petrecere a unor prieteni comuni și s-au îndrăgostit la prima vedere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro