Serată de senzație! Nicoleta Nucă, femeia fatală cu decolteu amețitor. Botezatu, gentleman la costum

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Serată cu stil în centrul Capitalei, unde vedetele au sosit la inaugurarea unui salon de înfrumusețare. Cătălin Botezatu, 55 de ani, și Nicoleta Nucă, 28 de ani, au avut apariții care au surprins prin rafinament și senzualitate. Invitații au fost nevoiți să respect dress-code-ul, ținută de culoare neagră cu accesorii aurii.

Serată de senzație! Nicoleta Nucă, femeia fatală cu decolteu amețitor. Botezatu, gentleman la costum
Serată de senzație! Nicoleta Nucă, femeia fatală cu decolteu amețitor. Botezatu, gentleman la costum

Party select în Capitală, cu invitați unul și unul, care au fost nevoiți să urmeze dress-code-ul, ținută de culoare neagră. Cei prezenți s-au străduit să surprindă prin eleganță și stil și să adauge accente personale vestimentației. 

Citește și: Bote dă moda! Apariția care i-a lăsat pe toți mască: are părul complet alb

Vedetele îmbrăcate la patru ace au întors toate privirile, iar printre cei care au făcut senzație, s-au aflat Nicoleta Nucă și Cătălin Botezatu. Cântăreața Nicoleta Nucă a avut o apariție extrem de provocatoare, îmbrăcată într-un costum negru, cu croială masculină, iar elementul forte a fost decolteul amețitor, ce-i scotea în evidență formele voluptoase. Artista a accesorizat ținuta cu o pălărie neagră, cu lanț auriu, lung. Nicoleta a optat pentru un machiaj de «femeie fatală», cu ruj roșu-închis, ce-i accentua trăsăturile. 

Nu rata nici: Adevărul despre boala lui Cătălin Botezatu! «Sunt la prezentare, nu la spital!»

Cătălin Botezatu a debordat de eleganță într-o ținută care a îmbinat elementele clasice cu cele moderne. Designerul a purtat o tunică neagră, cu guler de care era prins un accesoriu de efect, o cruce aurie. Bote a completat ținuta «all black» cu o pereche de ochelari cu lentile închise la culoare. 

Vezi și: Cătălin Botezatu, extaziat în compania unei blonde misterioase, la Untold

Dieta prin care se menține Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu s-a luptat în trecut cu mai multe probleme de sănătate, dar a reușit să depășească acea perioadă sumbră, iar la momentul de față este pe val și se bucură de fiecare moment. Designerul a început să aibă mai multă grijă de el, mai ales în privința alimentației. El a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, în ce constă dieta care îi conferă energie și-l ajută să-și mențină silueta.

“Am un meniu special acum pentru că vreau să fiu sănătos și atunci mi-am dat seama că nu trebuie să mai mănânc că un animal, tot felul de animale. Am început vara prin a mânca fără carne, totul fără carne, din când în când puțin pește alb, fără grăsimi, fără prăjituri, ceea ce e groaznic, fără pâine, din când în când puțină focaccia așa de gust. Mănânc foarte multe legume, risotto de toate felurile, folosesc doar ulei de măsline, mănânc salată multă și cam atât”, a mărturisit Bote pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net