Cătălin Botezatu, extaziat în compania unei blonde misterioase, la Untold

Cel mai emblematic designer român, Cătălin Botezatu nu ratează nici o ediție a festivalului clujean, Untold

Bote a ajuns și anul acesta, fiind în centrul atenției, ca de obicei. Cu ținute care mai de care mai alese, Cătălin Botezatu a fost un veritabil magnet. Atât pentru participanți, dar și pentru organizatori.

A premiat cele mai inspirate ținute

Aceștia i-au oferit rolul de „jurat” al celor mai potrivite ținute de la festival, amintind de rolul său la celebra emisiune Bravo, ai stil! Așa că designerul și-a intrat în rol și a premiat participantele care au ales cele mai inspirate și atrăgătoare ținute.

„Și bărbații și-au dat silința să fie îmbrăcați frumos, în branduri foarte bine asociate, combinate cu accesorii. Nu au fost bine îmbrăcați doar bărbații din București ci și cei din Cluj, Oradea, Sibiu…”, a declarat pentru Click! celebrul designer Cătălin Botezatu.

Citește și: Cătălin Botezatu, apariție de pomină la Untold! Internauții au fost pe fază: «Cel mai frumos sudor mecanic»

Una dintre frumoasele fete care s-au pozat cu Cătălin Botezatu a atras în mod special atenția tuturor. Este vorba despre o frumoasă blondină, designerul fiind cu adevărat extaziat în prezența acesteia, imaginea celor doi stârnind curiozitatea tuturor.

De Cluj mă leagă multe amintiri şi începuturile mele profesionale. Cunosc Clujul ca pe buzunarele mele, îmi place atmosfera, îmi plac oamenii, îmi place faptul că ardelenii sunt altfel se distrează altfel, sunt mai deschişi, nu sunt fiţoşi, femeile sunt mişto, n-au fiţe, sunt ok”, declara Cătălin Botezatu, în 2016, la una dintre primele ediții ale Untold

Cătălin este nelipsit de la Untold

Declarația pare mai actuală ca niciodată, pentru că Botezatu a s-a îndrăgostit iremediabil de festivalul din Cluj-Napoca și nu a ratat aproape nici o ediție. 

Anul acesta, Cătălin Botezatu a făcut un veritabil show al ținutelor scumpe, exact ca într-o defilare de modă, designerul consolidându-și astfel statutul și renumele.

El nu a îmbrăcat haine mai ieftine de 10.000 de euro, la un moment dat purtând și accesorii care depășeau fabuloasă sumă de 100.000 de euro.

Citește și: Cătălin Botezatu, mai sexy ca niciodată la 55 de ani! Care e secretul lui? „Am un meniu special”

Mai multe detalii despre ținutele și accesoriile etalate de Cărălin Botezatu la ediția Untold de anul acesta sunt disponibile AICI.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
zimbru foto tvr
Liz Truss FOTO Getty Images
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg