Cătălin Botezatu, apariție de pomină la Untold! Internauții au fost pe fază: «Cel mai frumos sudor mecanic»

Cătălin Botezatu a vrut să se simtă ca la 20 de ani la Festivalul Untold, fără griji, dar cu mulți bani și cu siguranță i-a reușit. Designerul, cunoscut pentru eleganță și opulență, a abordat o ținută neconvențională, de parcă era gata să urce pe scenă și să facă show. Internauții i-au criticat ținuta printr-o serie de comentarii savuroase. 

Catalin Botezatu png

Bote a rupt gura târgului la Untold, unde și-a făcut apariția în mare stil, într-o ținută care a stârnit reacții foarte diferite, căci nimeni nu a putut rămâne indiferent. Designerul a fost prezent la unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa gata să facă concurență artiștilor de pe scenă, la capitolul ținută. Bote a abordat un stil foate tineresc, care ne-ar putea face să credem că a dat buzna în garderoba lui Alex Velea și a împrumutat câteva obiecte vestimentare, în dorința de a încerca ceva nou. 

Nu rata: Monica Hill, declarații explozive despre Cătălin Botezatu: «Încă îl iubesc foarte mult»

Cătălin Botezatu purtat o cămașă colorată, cu un lanț de aur, cu medalion masiv, pantaloni scurți negri, lucioși și o pereche de bocanci negri. Acccesoriul care a cauzat senzație au fost ochelarii supradimensionați, cu un design futurist, creați de celebrul brand Gucci și care au costat 2.000 de euro.

Cum a răspuns Bote criticilor?

Din păcate, internauții au reacționat cu foarte multă ironie la ținuta lui Cătălin Botezatu și i-au criticat în special ochelarii care au fost asemănați cu ochelarii de protecție pentru sudură. 

Vezi și: Cătălin Botezatu, mai sexy ca niciodată la 55 de ani! Care e secretul lui? „Am un meniu special”

«Chiar zilele trecute am aruncat o mască de asta de sudură, nu mă așteptam să o găsească cineva...» a comentat un utilizator. 

«Pe bune? Era Gucci? Asta din ultima colecție? Aia de 2000€ Ce fraier sa arunci așa», i-a dat replica Bote, cu evidentă ironie. 

«Cel mai frumos sudor mecanic, și oamenii spuneau ca nu mai merge treaba în port la Agigea...dă-i tare nea Cătă și la cât mai multe vapoare. Doamne ajută!» a adăugat un glumeț.  

«Adevărat metalist! "Cradle of filth" (n.r. trupă rock) e cu invidie pe ghete clar» a menționat altul. 

Să nu-ți scape nici: Adevărul despre boala lui Cătălin Botezatu! «Sunt la prezentare, nu la spital!»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
bani falsi sursa igpr
reghe corina caciuc jpeg
cub reghecamf bătaie png
imparatul Sursaadevarul png
Anamaria Prodan la IML jpg
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg