Nicoleta Nucă pune nunta „pe hold” și în vara aceasta. Motivul pentru care nu se mărită nici în 2023

Ultima actualizare:

Nicoleta Nucă (28 de ani) nu se mărită nici anul acesta? Artista a declarat în exclusivitate pentru Click! că principalul motiv pentru care cel mai probabil nu o să își unească destinele în fața lui Dumnezeu, nici vara aceasta, cu logodnicul său, este faptul că nu reușește să își găsească restaurantul unde nuntașii vor veni să petreacă până în zorii zilei pentru fericirea lor.

Nicoleta Nucă și toboșarul Alex Ursache trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de cinci ani. Așa că instrumentistul, în perioada pandemiei, într-o vacanță în Istanbul, pe malul Bosforului, alegea să o ceară de soție pe cântăreață.

Nicoleta Nucă: „Este un impediment”

Vestea a fost răspândită imediat de Nicoleta Nucă pe conturile sale de socializare așa că întrebarea...„și când nunta?”, din partea jurnaliștilor, a apărut imediat. Astfel că interpreta de muzică ușoară a oferit tot felul de răspunsuri publice care nu s-au concretizat. Prezentă recent la un eveniment monden, Nicoleta Nucă ne-a mărturisit că cel mai probabil nici vara aceasta nu vor face nuntă...și ne-a explicat și de ce!

Mai mult, artista a mărturisit că nu își dorește o nuntă în România, ci în străinătate, într-un cadru restrâns.

Citește și - Nicoleta Nucă, eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities. A primit cele mai puține voturi de la telespectatori

„Nu am planificat încă nimic cu nunta. Nu este nimic bătut în cuie. Este în plan dar mai vedem. La momentul potrivit cu siguranță o să se aranjeze lucrurile foarte repede. Ne gândeam să facem nunta anul acesta în primăvară dar să vedem.

Să știi că banii nu sunt o problemă, în cazul nostru, pentru că noi vrem să facem o nuntă foarte restrânsă în afara țării dar mai mult este o chestie de locație...să găsim locația potrivită pentru ceea ce ne dorim noi. Locația este un impediment, în momentul de față, pentru că nu am găsit-o”, a mărturisit Nicoleta Nucă pentru Click!, în exclusivitate.

Nicoleta Nucă, pune cariera pe primul loc

Vedeta nu își dorește momentan să devină mămică, deoarece partea profesională, spune ea, este importantă și îi ocupă prea mult timp. Pe viitor, cine știe!

“Nu ne dorim un copilaș. Probabil o să se întâmple asta foarte departe...în viitor. Mă bucur că suntem pe aceeași lungime de undă în privința asta. Nu suntem pregătiți, cred eu, de acest pas. Mai avem lucruri de făcut, obiective de atins ca să ne gândim la un copil. Cariera este pe primul loc, în acest moment, pe primul loc pentru amândoi, și încercăm să ne vedem de treaba noastră…adică de drumul nostrum…să îl pavăm cât se poate de bine pentru ca în viitor să ne putem și relaxa”, a mai spus Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nucă: “Voi fi o mamă foarte cool!”

Vedeta ne-a mai mărturisit că se imaginează o viitoare mamă destul de....simpatică:

“Tind să spun că aș fi o mama foarte cool, foarte tânără ca energie, pentru că așa a fost și mama mea cu mine. Cu siguranță exigentă pentru că ea a fost foarte severă cu mine, a avut cerințe mari, așteptări mari de la mine, dar totodată a fost și prietena mea cea mai bună. Sunt de părere că propriul tău copil trebuie să aibă încredere în tine în totalitate”.

Click! spune

Nicoleta Nucă este o artistă din Republica Moldova de muzică ușoară  care s-a stabilit în România. Șatena a participat în 2014 la emisiunea – concurs “X Factor” unde l-a avut mentor pe Ștefan Bănică Junior astfel că în 2015 Nicoleta lansa piesa “Nu sunt”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net