Nicoleta Nucă nu mai are bani de nuntă, la Capri! „Nu stă nimeni cu bâta lângă noi!”

#Exclusiv Click!

Dragostea trece prin stomac, vorba aceea! Nicoleta Nucă își vede planurile de nuntă ruinate odată cu venirea crizei energetice. Solista a amânat, deocamdată, evenimentul, pe motiv că e lipsă mare de bani!

Nicoleta Nucă s-a logodit cu iubitul ei, toboșarul Alex Ursache
Nicoleta Nucă s-a logodit cu iubitul ei, toboșarul Alex Ursache

S-a logodit în plină pandemie

Nicoleta Nucă s-a logodit cu iubitul ei, toboșarul Alex Ursache, în toiul pandemiei! Cererea în căsătorie a fost una cât se poate de romantică, într-o vacanță petrecută la Istanbul. Solista a fost cerută chiar pe o ambarcațiune, pe Bosfor, unde a primit inelul.

Citește și: Serată de senzație! Nicoleta Nucă, femeia fatală cu decolteu amețitor. Botezatu, gentleman la costum

După cererea în căsătorie din luna iulie, anul trecut, Nicoleta a dezvăluit că își dorește o nuntă intimă, doar cu apropiații, într-un loc de vis, și anume tocmai pe faimoasa insulă Capri, din Italia, acolo unde doar modelele internaționale își permit să-și unească destinele cu bogătașii lumii.

Din păcate, criza energetică i-a dat planurile peste cap frumoasei soliste, care nu mai are bani pentru un asemenea eveniment de fițe.

"Nu facem nuntă ca să primim bani!" 

Nu mă pregăteam nepărat de nuntă, am zis că o să o facem la un moment dat, dar, în continuare, suntem în același punct, chiar nu ne grăbim. Nu s nimeni cu bâta lângă noi să ne forțeze să fixăm o da sau să o facem neapărat în nu știu ce zi. Ne bucurăm de moment.

Mai ales că cum este, într-adevăr, o perioadă mai ciudățică pentru toată lumea. Nu zic de Covid, că am scăpat. Se schimbă lucrurile din multe puncte de vedere. Vine criza, ne cam bate la ușă tuturor și trebuie să ne ordonăm prioritățile, aș spune. Sunt lucruri, în momentul acesta, ceva mai importante decât o petrecere sau mai știu eu ce mare eveniment.

E vorba și de bani până la urmă, e o cheltuială mare. Până la urmă, noi nu suntem genul să facem nunta de dragul de a primi bani de la oameni. Din contră, nu vrem să fie nimic pe cheltuiala părinților sau a invitaților. Vrem să ne-o plătim noi, ne dorim să fie integral plătită de noi nunta și atunci chiar daeste un eveniment mic implică totuși niște cheltuieli, pentru că, na, este Italia, locația e de fițe, pentru că mai trebuie și rochie, nu?”, a declarat solista, pentru Click!

Nu vrea copii!

Nicoleta Nucă își dorește un mariaj deschis și nu vrea deocamdată copii.

Vezi și: Nicoleta Nucă, nuntă nonconformistă în Capri: „Nu-mi plac deloc tradițiile din România”

Treaba cu copiii e în plan foarte îndepărtat. Nu-mi doresc copii, nu simt că e momentul potrivit pentru mine. Am trăit mult prea puțin ca să îmi doresc asta Mi-aș dori să fac copii dacă aș ști că trăiesc într-o societate cum trebuie, nu una ca a noastră”,a mai spus solista.

Cine e Nicoleta Nucă?

Nicoleta Nucă (28 de ani) a venit pe lume la Chișinău, în Republica Moldova, dar a devenit faimoasă în urma participării ei, în 2014, la concursul „X Factor”. Mentorul ei a fost nimeni altul decât Ștefan Bănică junior, cu ajutorul căruia a ajuns până la ediția de gală a show-ului de talente. Cântăreața a participat și la show-ul de la Kanal D, „Bravo, ai stil!”, însă nu a ajuns prea departe în competiție pentru că nu-i prea plăcea scandalul.

Nu rata nici: Nicoleta Nucă continuă șirul intervențiilor estetice! Noua procedură o va scuti de timp prețios la machiaj

Nicoleta Nucă formează un cuplu de aproape cinci ani cu toboșarul Alex Ursache. Cei doi s-au întâlnit la o petrecere și s-au îndrăgostit la prima vedere unul de celălalt.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net