Nicoleta Nucă continuă șirul intervențiilor estetice! Noua procedură o va scuti de timp prețios la machiaj

Ultima actualizare:

Nicoleta Nucă, în vârstă de 28 de ani, este una dintre artistele românești care nu ezită să recunoască faptul că apelează la medicul estetician pentru a-și menține frumusețea. Tânără a trecut pragul cabinetului esteticianului pentru o nouă procedură care o va ajuta enorm să eceonomisească timp atunci când se machiază!

Nicoleta Nucă și-a făcut o rinoplastie într-o clinică din Turcia
Nicoleta Nucă și-a făcut o rinoplastie într-o clinică din Turcia

În ciuda faptului că are doar 28 de ani, Nicoleta Nuca aplează deja la mici intervenții pentru a se asigura că trecerea timpului nu își lasă amprenta asupra chipului său.

Nu este o surpriză pentru nimeni că Nicoleta este o prezență cameleonică, iar schimbările de look sunt la ordinea zilei pentru frumoasa solistă. A fost blondă, cu părul lung, brunetă cu părul scurt, a avut șuvițe, multe transformări miniscule, dar de efect au fost făcute la nivelul părului. De această dată, a apelat la medicul estetician pentru a-și mircropigmenta buzele.

Citește și : Când se vede Nicoleta Nucă mămică

Nuanța pe care a ales-o este una naturală, însă i se potrivește perfect. Artista a distribuit fanilor imagini pentru a se mândri cu rezultatul final și a a le vorbi despre procedură: Am venit să îmi fac buzele. „Aici se întâmplă procedura. Deja sunt cu buzele amorțite de asta vorbesc ciudat. Abia aștept", le mărtuisea Nicoleta admiratorilor de pe Instagram. 

Nicoleta Nucă și-a micropigmentat buzele Sursă foto: Instagram Nicoleta Nucă
Nicoleta Nucă și-a micropigmentat buzele Sursă foto: Instagram Nicoleta Nucă

Ce operații estetice are Nicoleta Nucă

Cântăreața nu este străină intervenților estetice. În urmă cu aproximativ două luni, Nicoleta dezvăluia fanilor că și-a făcut o procedură la nivelul gâtului și maxilarului pentru a crea un aspect mai ferm al zonei respective. 

În anul 2017, Nicoleta Nuca a mers la o clinică din Turcia pentru a-și opera nasul, atât din considerente medicale, pentru că suferea de hipertofie a mucoasei nazale cauzată de folosirea în exces a picăturilor, cât și din motive de ordin estetic. De altfel, a confirmat că și-a mărit busutul cu ajutorul unor implanturi mamare pentru că era nemulțumită de mărimea sânilor. 

Vezi și: Nicoleta Nucă a fost cerută de soție în Istanbul

În plus, Nicoleta acordă atenție deosebită stilului de viață pe care îl duce și este nelipsită din sala de sport. Orele petrecute la sală, procedurile estetice suferite sunt elementele care i-au adus Nicoletei un nou look. Dacă am compara imaginile cu ea, de acum zece ani și cele din prezent, schimbările sunt unele vizibile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net